gott nytt år!

Är grymt taggad på 2011 som kommer bli det bästa året ever! Jag startar året genom att ha fixat mig ordentligt med smink & har mina favorittrosor på mig. Haha! Men det är så jag välkomnar 2011 ;)
Bilder från nyår kommer dyka upp här senare! GOTT NYTT ÅR ÄLSKLINGAR!



SALAM(måste lära mig lite arabiska till egypten!!<3)

För att kolla min (jojjo) "utstyrsel" gå in på: www.meandthecutipaiis.blogg.se

Fullpackat schema!

Idag blir det vasamuseet med kusinerna, wiho museeum :( Men sen ska vi fika eller ta nån liten lunch på nått mysigt café!
Efter det blir det en sväng till Farsta med Ebba, och sen ska vi till Bella och Bastian! Vi kommer först sova där idag till imorgon och sen kommer mamma och pappa och så firar vi nyår med dom! Våra familjer började fira nyår med varann säkert innan Ebba fötts!
När vi kommer till Bella ska vi antagligen baka efterrätt till imorgon! :)
Ånej juste! Det är någon annan familj som ska fira med oss och det är typ Bellas pappas jobbarkompis familj :S Hade helt glömt bort det! Men aja, det blir nog bra :D
Måste gå nu, puss puss♥

Hejsan :)

Haha, jag vaknade för typ en timme sen, jag somnade runt 7 halv 8 i morse.. Hade typ inget och göra så jag satte på några filmer, hhaa, vid 6 satt jag och skrattade åt "the hangover" så jävla rolig film.. Haha, ALAN ♥
Men nu ska jag nog bara kolla på typ "Kill Bill" osv. Haha, snart är det ju nyår, fatta kul..! Jag och typ Livi ska kolla om det är någon som är hemma på nyår och kanske typ dra ihop ett gäng och så kan vi laga och äta middag tillsammans, hur mysigt är inte de liksom? Haha, men vi får se.. Livovivo ska iaf sova hos mig på nyår.. Pappa ska dra hem lite folk, och jag orkade inte vara ensamt "barn". Så Livi följer med. Haha, intressant inlägg alltså.. Fast ne. Men, igår va jag med mamma i stan typ hela dagen, jag klippte mig, och blekte håret lite, fick mina ögonbryn färgade, och plockade, och mina ögonfransar färgade. Det va fett skoj. Men här är iaf min "nya frisyr.."
Pussss. MOa ÅbErG.

kusinerna!

Vi hade jättekul med kusinerna igår! Hade en liten plan på att om jag hittade kameran på förmiddagen så kan jag ta med det och knäppa lite kort på deras otroligt söta sheltie-valp, Svante! men, men så blev det inte :(
men han ser precis ut såhär! :D ♥

Är ni vakna??

Igår beställde jag min kamera, det blev den rosa :)
Idag ska jag till Nacka forum, igen... Mina skor som var trasiga kunde dom inte laga så jag får köpa några andra skor, lite skönt eftersom snörena på de gamla skorna gick upp hela tiden...
Men måste sticka nu♥
See Yaa♥

lite smått tuff ;)

men nu måste jag sticka ♥

kameran beställd...

kusinerna nästaaa!!!!!! ♥

Today...

Dagens schema:
nu:kungens kurva, köpa kamera :)
15.00: Kusinerna! :)

hey

Sitter hemma hos Linnéa & dunkar Pussycat Dolls! Love it, haha! Har varit i Farsta i flera timmar idag, stötte på Moa & Livi utanför Indiska och vi snackade lite. Var så jäkla trött, orkade typ inte med någonting.
Fick med mig en magtröja och ett linne. Sen åkte jag hem till Linnéa, vi snackade engelska hela tiden. That's what I love about being with my cousin. Och ja, jag suger på engelska, så mobba inte om jag stavade fel där.


Sötan!

kamera :)

hello, Pappa hittade en annan kamera (Ebba har en likadan men hon har tappat bort sin laddare så om jag köper en sånhär så kan vi dela på laddare)
Vilken är snyggast?? Rosa va? Eller? :)
Inte röd (vill inte ha precis samma som Ebba)

:(

Fick inte med mej någonting idag. Först var vi i nacka forum, där lämnade jag in skorna så dom blir klara snart hoppas jag. Annars måste jag använda mina gamla skor som är jättesmå...Sen skulle jag kolla efter kameran, men nej den fanns inte, så då gick vi för att titta om de hade några snygga skal, men dom säljer nästan bara Iphone4 sal så jag får beställa ett från nätet istället, där finns det mycket att välja på :)
Sen så vi bestämde oss för att åka till Sickla för att Ebba skulle köpa en jacka. När vi kommer dit så ser jag elgiganten, och det var på deras hemsida jag sett kameran jag ville köpa så jag blev jätteglad! Innan vi gick in på elgiganten tog vi ett kort till mitt leg :) Och sen när vi är på elgiganten och jag hittat kameran ser jag att det kostar dubbelt så mycket som på internet! Och den finns inte på lagret så jag kan inte beställa den :(
Men det jobbigaste var att samtidigt som allt det här så är jag jätteförkyld!
Inte min dag asså :P
Men ikväll ska jag iallafall mysa till någon film så mår jag kanske lite bättre :)
Ny tröja :)

haha!!!

haha, snyggaste ju!

candy, candyy

helloo, sitter här i mysdress och äter mej tjock på godis :)
Ska snart till nacka forum med mamma och Ebba...tror jag...eller någon annanstans...
Ska iallafall byta ett par skor som gått sönder, har inte haft dom så länge :(
Sen ska jag köpa ett skal till mobilen :) Något rosa tror jag, men vill inte att det ska bli för mycket så vi får se... Sen har jag sparat ihop till en kamera som är på REA så den måste köpas snart så att priset inte höjs, kommer vara helt pank efter jag köpt den :P
Sen ska jag också ta ett kort till mitt kontantkort! Har längtat efter att få ett!
Så det kommer bli en stressig dag...
Outfit :
haha har svarta strumpbyxor, det syns inte...smarta Ellen!!
haha, ses//Ellen♥

måndag.

Heii, snart kommer Livi hit, vi ska typ åka in till stan och.. shoppa. Em, det kommer säkert vara kaos i stan, så jag vene, vi kanske kan åka någon annanstans. Haha, men vi får se, jag vet inte heller vad jag ska köpa, men vi tar de som de kommer. Jag vill sova hos pappa inatt men jag vene om de går. Eller jag tror inte jag får de, Haha.. Men nu måste jag börja fixa mig osv. Kanske ringa pappa o kolla om jag kan sova där inatt. Haha. Vi hörs senare,
Tråkigt inlägg felåt.

Moa.

Mellandagsrea.. igen..

JAG ORKAR INTE! Men det är en tradition som startades förra året. Att vi kusiner (bara några av mina kusiner, har liksom 20 st..) åker till Farsta och shoppar på mellandagsrean. Om en halvtimme ska vi vara där, Linnéas pappa bjussar på lunch och det blir nice!


HEHE

Hejsaaan. Min bror är den som fotat och jag får inte inte låna hans kamera för att ladda in bilderna på min dator.. Men kan lägga in några bilder från min mobil, inte så många menmen..
Min onepiece, och gitarr.. :)
Tåget på väg hem :)
onepiece. Men ser min brors i rummet, en orange ;)
Puss M.Å. :)

fick med mig lite hem..

Fick med lite smått och gott från mellandagsrean, skitdålig i år, men whatever.


Bland annat denna mysdressen. Love!

bloggen..! :)

Heeeeii, som ni antagligen märkt har jag inte bloggat på ett tag. När jag va i vingåker hade jag inget internet.. Men nu är jag hemma och har de. Så här kommer lite text.. Hoppas ni orkar lästa allt.. :)
23/12-10 Torsdag, 23:30
Em, jag vet att jag inte bloggat och så på sista tiden, och jag vet att jag inte skriver ett inlägg nu heller, men jag skriver lite som jag sen kommer läga in på bloggen, idag är de den 23 december, 2010.. Härligt imorgon är de JULAFTON FAN :)
Igår firade jag jul med fader min, fick en dator, den jag skriver på/med nu. Kanske inte så fin, men vafan? De är liksom bara en dator, är glad att jag fick de liksom. Eeeeee. Jag är i vingåker nu, och min kusin ligger och nunnar högt bara för att jag ska sluta skriva och så.. Haha, fett gulligt..
Tåget vi skulle med i morse va inställt (typiskt?). Fick vänta på ett annat som kom två timmar senare, Haha.. KUL. Men nu har vi varit här ganska länge, ätit middag osv. Härligt.. Klockan är 23:37 nu, så jag måste sova. Somnade klockan 4 igår 'morse'. Haha, mysigt.. Fast ne.. Imorgon är det julafton, får se vad jag får av mamsen. Fick dock mer av pappa än en dator, pallar inte säga allt. Puuussss & Godnatt + god jul (!) :)
24/12-10 Fredag. JULAFTON..!
21:34
Chaaaaaaaaaaaa, haha, hei :)
Idag är det julafton, aschill. Vaknade ganska tidigt, runt halv 10 kanske. Haha, lite för tidigt kanske.. Men jag åt frukorst, och duschade. Sen sminkade jag mig och klädde på mig :) När jag va klar satte vi oss och kollade på Kalle Anka, askul..! Haha, det va ganske mysigt, sen blev jag så himla trött att jag gick o la mig i mammas säng och somnade.. Haha..! Vaknade när det va middag, julbord ofc? ;) Hihih. Seeeeen. Öppnade vi alla paket (y).. Idag fick jag Onepiece, gitarr, halsduk, spotify prenium i en månad. Parfym. Och i onsdags när jag firade med pappa fick jag, örhängen, halsband, dator, pengar. Tror inte jag glömt något. Haha, men nu ska jag njuta av resten av kvällen. God Jul Hörni.. :)
25/12-10 Juldagen.. 13:39
Hejsan, har ätit frukost, och tagit det väldigt lugnt nu på morgonen. Ska snart åka till mina andra kusiner, som bor en bit bort. Typ på en bondgård. Sitter i min onepiece och pallar inte byta om, så jag åker i den. Spelar väl ingen roll? Haha, Imorgon ska vi åka hem, och jag måste plugga som fan..! Har so prov och spanska prov, kommer faila grovt på båda, kanske göra som Lee skriva om Star Wars och Harry Potter.. Haha! Vi ska antagligen ta det väldigt lugnt där borta, så jag har inte så mycket o skriva. Hihih. Men jag ska börja blogga mer, mycket mer. Men nu ska jag sätta på mig lite kläder under min onepiece så jag inte fryser ihjäl. Pusshej, :)
23/12-10 Torsdag, 23:30
Em, jag vet att jag inte bloggat och så på sista tiden, och jag vet att jag inte skriver ett inlägg nu heller, men jag skriver lite som jag sen kommer läga in på bloggen, idag är de den 23 december, 2010.. Härligt imorgon är de JULAFTON FAN :)
Igår firade jag jul med fader min, fick en dator, den jag skriver på/med nu. Kanske inte så fin, men vafan? De är liksom bara en dator, är glad att jag fick de liksom. Eeeeee. Jag är i vingåker nu, och min kusin ligger och nunnar högt bara för att jag ska sluta skriva och så.. Haha, fett gulligt..
Tåget vi skulle med i morse va inställt (typiskt?). Fick vänta på ett annat som kom två timmar senare, Haha.. KUL. Men nu har vi varit här ganska länge, ätit middag osv. Härligt.. Klockan är 23:37 nu, så jag måste sova. Somnade klockan 4 igår 'morse'. Haha, mysigt.. Fast ne.. Imorgon är det julafton, får se vad jag får av mamsen. Fick dock mer av pappa än en dator, pallar inte säga allt. Puuussss & Godnatt + god jul (!) :)
24/12-10 Fredag. JULAFTON..!
21:34
Chaaaaaaaaaaaa, haha, hei :)
Idag är det julafton, aschill. Vaknade ganska tidigt, runt halv 10 kanske. Haha, lite för tidigt kanske.. Men jag åt frukorst, och duschade. Sen sminkade jag mig och klädde på mig :) När jag va klar satte vi oss och kollade på Kalle Anka, askul..! Haha, det va ganske mysigt, sen blev jag så himla trött att jag gick o la mig i mammas säng och somnade.. Haha..! Vaknade när det va middag, julbord ofc? ;) Hihih. Seeeeen. Öppnade vi alla paket (y).. Idag fick jag Onepiece, gitarr, halsduk, spotify prenium i en månad. Parfym. Och i onsdags när jag firade med pappa fick jag, örhängen, halsband, dator, pengar. Tror inte jag glömt något. Haha, men nu ska jag njuta av resten av kvällen. God Jul Hörni.. :)
25/12-10 Juldagen.. 13:39
Hejsan, har ätit frukost, och tagit det väldigt lugnt nu på morgonen. Ska snart åka till mina andra kusiner, som bor en bit bort. Typ på en bondgård. Sitter i min onepiece och pallar inte byta om, så jag åker i den. Spelar väl ingen roll? Haha, Imorgon ska vi åka hem, och jag måste plugga som fan..! Har so prov och spanska prov, kommer faila grovt på båda, kanske göra som Lee skriva om Star Wars och Harry Potter.. Haha! Vi ska antagligen ta det väldigt lugnt där borta, så jag har inte så mycket o skriva. Hihih. Men jag ska börja blogga mer, mycket mer. Men nu ska jag sätta på mig lite kläder under min onepiece så jag inte fryser ihjäl. Pusshej, :)
26/12-10 Idag, 14:46

Hejsan, sitter på tåget på väg hem till stockholm. Tåget va en timme sent så jag kommer fram om kanske en halv timme. Det är ganska härligt och åka tåg. Men vårat första tåg va inställt så vi fick beställa nya biljetter och fick jätte bråttom. Men när vi kom till stationen, gick de inte o hämta ut några nya biljetter och tåget va försenat. KUL. Men jag, mamma och simon kom inte i samma vagn. För det blev knas med biljetterna. Men de är ganska skönt att åka tåg ensam.. När man vet vart man ska och de inte är så mycket folk runt omkring.. Jaja, måste packa ihop mina saker nu. Bloggar när jag kommer hem puss..
Nu.
HEI, ska kolla på systrar i jeans nu. Bloggar mer sen. Bilder kommer senare, ha de stört skönt. Puss M :)

Kan äntligen skriva!!

Jag har försökt blogga från mobilen när jag var hos mormor och morfar igår och under julafton men det gick bara att skriva rubrik, weird I know! :P
Men nu så!
Den här julaftonen har iaf vart den bästa julaftonen någonsin!! Jag är så otroligt glad för alla presenter!
Jag och familjen ska till London i Mars tillexempel!! :D
Glömde att skriva att jag är jätteförkyld, så otroooligt jobbigt!!!
Så idag blir det nog mysdag framför TV:n ;)  Men först måste jag ta en sväng med Rune...

puss o kram//Ellen♥

god morgon!

Vaknade för tio minuter sen, startade datorn direkt för att kolla vilka öppetider Farsta har idag. De öppnar klockan elva, så jag ska börja åka dit om en timme exakt för att kunna vara där när de öppnar.
Ska shoppa;

Underkläder - Skulle behöva lite nya, några snygga trosor hittar jag säkert idag iallafall ;)
Bikini - Behöver en ny, lika bra att passa på nu när man kan få en snygg för tio spänn.
Mysdress - Lite fjortisvarning, men vafan, jag orkar faktist inte bry mig :D
Solglasögon - Om jag hittar några!
Magtröjor - I'm in love! Älskar magtröjor, H&M har några skitsnygga jag tänkte råffa åt mig idag. Även om de inte är på rea!


Detta shoppade jag förra året. LOL!

svar på tal



(kommentar från inlägget nedan!)

SVAR: Mellandagsrean håller på ett bra tag till, det kommer vara rea fram till nyår, om inte mer. Tänker dock passa på idag att vara där klockan elva när det öppnar för att få tag i de bästa grejorna.
Puss!


SHOPPING


MELLANDAGSREA IMORN! Ska springa runt i butiker och hitta fina sommarkläder. Haha, lite wierd, men jag är såå sugen på att köpa snygga magtröjor, bikinis, linnen osv. Ska hitta ett par snygga solbrillor tänkte jag också.
Man får väl passa på när allt är så billigt. På H&M hittade jag t.ex bikintrosorna ovan för 10 spänn liksom.

SOMMAR!

oh crap


Please don't see me..

yeah i know u like it



Har du någon gång i december..
Blivit kär?
Yesbox!
Blivit tillsammans med någon? Yeah!
Kysst någon? Jaa
Kramat någon? Haha, ja
Haft sex? No
Sagt jag älskar dig? Jaa

Berätta om var & när & vem..
du kramade någon -
I hallen, en timme sen, mamma.
du pratade med någon - Där jag sitter nu, en sekund sen, Göran.
du sa "jag älskar dig" till någon du är kär i - På bussen, i onsdags, Arvid.
du kysste någon - På bussen, i onsdags, Arvid.
du pratade i telefon med någon - Hos pappa, igår, mamma.

Dina vänner..
Är du avundsjuk på någon av dina vänner?
Absolut, men jag är nöjd med mig själv.
Är det någon av dina vänner som du inte gillar? Haha, nej!
Är du kär i någon av dina vänner? Jag är vän med Arvid..


smile bitch


julskvaller



Aida sägs ha fått tillbaks sin "W" nu under julen. Han lär ha ringt upp henne och hon är inte så svårfångad. Vi på Jebiam är glada för hennes skull, men frågan är hur länge det tar tills han sårar henne igen.. Vi vill inte se Aida ledsen igen!

Ellen har fått en iPhone! På facebook står det att hon fått en iPhone, och vi har sett en beskrivning på Berfin's rum om hur man tar hand om en iPhone. På samma bord där den beskrivningen låg så hittade vi en guide om hur man gör inbrott på bästa sätt. Vi antar att Berfin redan nu är påväg hem till Ellen för att ta den.

Ida har blivit fet. Efter all julmat, godis och pepparkakor så lär Ida ha blivit riktigt tjock! Hon säger själv att hon knappt tar sig fram längre, och de har fått byta dörr eftersom att den andra gick sönder när hon försökte komma ut.
"Jag gillar det, jag tänker INTE banta!!" säger Ida själv när vi frågar henne.


Denna bild lyckades en paparazzi ta.. Söt hon är!

God Jul På Er! :D


God Jul!

Jag kan faktiskt inte fatta att det är julafton redan...IMORGON!!!
Allt har gått jätte snabbt ju! Jag menar det känns som att det var typ en vecka sen man öppnade första luckan i chokladkalendern ;)
Är det bara jag som måste följa traditioner?
Idag tillexempel så klädde vi granen alldeles för tidigt och pappa satt vid datorn! Vi brukar alltid klä granen typ kl.7 och då är alla med och vi lyssnar (och sjunger med ) på jullåtar med jättehög volym, haha♥
Hoppas inga traditioner bryts imorgon iaf!
Vi ska vakna tidigt och kolla på julkalendern, alla i familjen! Och sen ska vi öppna ett varsitt paket. Efter det klär vi på oss och fixar oss. Sen så tar vi vårt pick å pack och sticker till Mormor och Morfar :)
Sen är det tråk, efter tråk är det "Kalle Anka" och efter Kalle anka är det mer tråk och lite äcklig julmat :)
Och sen kommer tomten och man får fresener :D :D :D
Förlåt för ett långt och ointressant inlägg...
Och om ni undrar så sitter jag på golvet precis utanför köket, och om ni undrar varför jag gör det så är det för att Ebba är i köket och bakar och vill ha sällskap och jag får inte ha datorn i köket...pappas stupid regel :(
pussar//Ellen♥

Bruno Mars!

beroende :D
♥              ♥               ♥

bilden jag lovat :P

see yaa ♥

Svar till Emma & Anja

Svar: jupp det är underbara Ida som fixar headern :) Vi ska fixa en ny header, den vi har nu har vi bara medans vi planerar hur den nya ska se ut :D

Svar på frågor Ellen och Johanna

Varför bestämde ni er för att skapa en blogg tillsammans?

Johanna: För att det var kul och vi viste att jag antagligen skulle byta skola och vi skulle splittras så bloggen är för att hålla kontakten...
Ellen:Jag håller med Jojjo, i början var det för skojs skull, sen när klassen splittrades och alla gick åt olika håll så var vi tvungna att hålla kontakten, haha precis som Jojjo! ;)

Har ni några dålda talanger?

Johanna: Självklart....nej jag vet faktiskt inte...jag är sjukt bra på att komma ihåg texter...gud vilken tråkig talang...MEN JAG KAN OCKSÅ GÖRAVOLTER NER I VATTNET från...3:anoch så är jag allmänt BÄSTpå vatten saker!!! 
Ellen: Jag är grymt bra på att vara seg, jag kan ta båda fötterna över huvudet...ser väldigt wierd ut :P och jag kan...ta fötterna över huvudet åt andra hållet...asså genom att böja rygger bakåt, :)

Bilder kommer... // Johannis och Ellinisoo♥

Men nu har vi inte tid att sitta här, LET´S DANCE!!!!




Julklappar √

Alla Julklappar klara, äntligen!
Jag åkte med mamma och Ebba till Nacka forum och blev faktist nöjd med köpen :)
Blev lite andra saker än jag tänkt mej från början, typ ingen julklapp som jag planerat fanns, men, men...
Även Jebiam-klappen är checkad :D haha ni ska bara veta hur länge jag stod och valde...
Men nu ska jag slå in lite julklappar så vi ses ♥
puss o kraam//Ellen♥
Såhär fin är man efter en shoppingdag i forum ;)

frågestund



Var inte rädd för att fråga något, vi svarar på allt! Vi svarar även på anonyma kommentarer!


hahahahhaa



hemma


Aida idag..

Har haft en superdag! Har varit hemma hos Louise med Aida, och innan det åkte vi pulka.
Först kom Aida hem till mig, sen åkte vi pulka (eller ja.. tefat!) hela vägen till pulkabacken och där mötte vi Louise.

En liten konversation hemma hos Louise;
Aida: Om min pappa skulle vara nötallergiker så skulle han vara död för länge sen. Han älskar nötter.
Louise: Men Aida, om han vore nötallergiker så skulle han nog inte älska nötter.
Aida: Joo, han kan inte motstå nötter!

Aida: En gång så kom min mamma hem från affären och så ställde hon en påse med nötter på bänken. Sen gick hon till vår granne, och när hon kom tillbaka så var nötterna borta. Då så sa hon bah; Är det du som har ätit nötterna Aida? Och då sa jag bah; Nej.. Och då hon bah; Det måste ha varit din pappa.


pulka-åkning

Alldedes strax kommer Aida hem till mig, sen drar vi och åker pulka med Louise och några fler tror jag..
Jag vet inte riktigt, hehe. Sen drar vi väl hem till någon och chillar :)

¨
klockan halv nio imorse, påväg hem från Nelly's skola.


Jul-lov!


jag och fanny i somras. har inget alls med texten o göra, hehe..

NU ÄR DET ÄNTLIGEN JULLOV!!!!!!
Shit va härligt!! Fast imorgon måste jag upp tidigt ändå för att jag ska till Nelly's klassrum och spela upp ett bildspel som hon och jag gjorde igår om hennes klass.

Idag efter skolan så var jag med Ellen, Louise, andra Louise, Julia, Emma & Arvid. Vi satt kvar i skolan ett bra tag, haha. Klockan kvart i fem behövde jag dra, och då drog alla andra också.
Och nu tänker jag ta allt i detalj eftersom att jag inte har något bättre för mig.

Vi gick hem, vi gick halvt igenom Margareta-parken. Sen kom Arvid och Louise på att de inte kunde gå den vägen, så de svängde helt random. Pussade Arvid hejdå, och sen gick vi (jag, Louise nr.2, Ellen & Julia) hem till Louise och "släppte" av henne, sen gick vi vidare. Så åt jag en massa snö, för jag var jätte-torr i min mun. Sen "släppte" vi av Julia.. Och då gick jag och Ellen en bit ensamma. Sen svängde jag av vid konsum och vi gick åt olika håll.

PUSS! Och en extra stor puss till er som pallade läsa allt, hähä!

skvaller



AIDA-NYTT!!
Vi har fått in ganska mycket nyheter och skvaller om Aida. Som ni läst tidigare har hon blivit dumpad av en viss "W" på en lektion. Men hon verkar ha kommit över det! Dock så total dissade hon hennes nya pojkvän "L" idag när han sprang fram för att krama henne. Hon verkar ha en dålig dag idag!!

Sen har vi även fått uppgifter om att hon ska ha sjukdomen CP. En verision av sjukdomen som gör att man ljuger och är allmänt störd.

IDA-NYTT!!
Ida har erkänt sina två (eller hon säger faktist att det är TRE!) äktenskap. Hennes lesbiska förhållande med Emelie känns just nu väldigt stabilt, hon tror att de kommer vara tillsammans längre. Att hon är delvis lesbisk är något som hennes pojkvän Arvid får ta helt enkelt.

BERFIN-NYTT!!
Berfin har lämnat oss. Hon kom inte till skolan idag, och på facebook skriver hon att hon ska till Aldan. Vi vet inte exakt vad det är, om det är en stad eller en person. Vi gissar på att det kan vara en hemlig pojkvän.. Men vi är inte säkra. Hon kan ha lämnat Enskede för att kunna smida planer att förgöra jorden. Mer information kommer!!


SKVALLER



IDA OTROGEN...
vi har nu fått reda på att Ida är otrogen, hon har minst två äktenskap och två förhållanden.
Idas ord: det är väl inget speciellt med det. Ibland så räcker det inte med ett förhållande för mig och jag har ju haft fler samtidigt. Dessutom så kändes inte mina både äktenskapen så speciella.
Vi har pratat med en som har ett äktenskap med Ida som har berättat att de var "lita fulla " och tänkte ha lite kul men dagen slutade med två äktenskap för Ida .
Vi har även pratat med emelie som har ett förhållande med Ida.
Emelies ord: jag märkte ju i början att hon hade något på gång. En gång flörtade hon med en annan när jag var bredvid. Jag blev väldigt upprörd. I början blev jag väldigt ledsen av Idas bätende. Jag jobbar på det och jag vet att jag är Idas favorit.

Ida har nyligen valt att skapa ett till förhållande och hon är väldigt nöjd över sitt val


Vovve :D

När jag kom hem från hundmässan igår blev jag sjuuukt sugen på att rita hundar!
Jätte fin *host HOOOOST*

Tisdag, ledig, meee like ;)

Jullov då!!^^
imorrn blir det troligtvis jul-shopping med Ebba :) , har mycket kvar att köpa...
Jag är så sjukt trött så de inte är sant!! Idag slutade vi 4 men var i skolan typ en timme efter det, Vi var ganska många, Jag, Ida, Louise L, Julia L o Arvid så vi kunde....orkade......inte gå till nån. Kul var det iallafall :)
Nu ska jag sätta på lite music♥
puss puss//Ellen♥
Jag just nu, bjuder stort!

Kort inlägg o.O

Helloooooo♥
Idag har jag haft en fantastisk dag på Stockholms hundmässa!!!!
Vaknade tidigt och var hos Emma(kusin) halv 9! :O
Vi blev skjutsade av mamma till älvsjö station och gick därifrån.
Sen gick vi runt i 9 timmar och klappade hundar, åt gratis godis ( I like ;) ), kollade på lite utställningar och andra tävlingar! Okej vi var där i 8 timmar, var hemma och åt i en timma och gosade med lill-Svante!
Sen i slutet var det "Best in show" :)
måste verkligen gå nu...
puss o kram//Ellen♥

dagens garv

HAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH!
Årets bild på Moa!

SKVALLER

Johanna har 3 killar på G..
Johanna har berättat för olika personer om olika killar och samman lagt har det visat sig vara tre olika!! Men johanna säjer att hon inte är säker vem hon gillar...

Ellen har lös hår..
Vi har sett bilder på att Ellens hår har växt otroligt mycket det börjar spekuleras om att hon har lös hår..vi återkommer med mer information om det sennare..

Idas pojkvän model...?
Ja alla vet att Ida nu har en pojkvän, men har Idas pojkvän vart model?? Den misstänkte killen vill inte ställa upp på intervjuer...
Berfin lyssnar på för mycket musik??
Det är nu helt klart Berfin lyssnar på musik 24-7!!! Det har vi övriga i JEBIAM disskuterat och kommit fram till att det är okej om hon inte har för högt...!!





678:e inlägget!

Hej.

skvaller



Moa har en pojkvän.. Vi upptaderar er snart om vem det är. Jag, som skriver detta, vet vem det är. Men är inte helt 100 på att det är helt öppet ännu.

Ida har också en pojkvän.. Skvallret som skrevs för några dagar sedan var givetvis inte sant. Det var bara rykten! Idas förhållande med Arvid är öppet tillochmed på facebook. Över 30 personer gillar den nya relationsstatusen!

Aida blev dumpad. Vi försöker att vara ett stöd, men hon sitter bara och stirrar i sin mobil och läser gamla sms från honom om och om igen. "W" (som vi kallar honom) dumpade henne på en lektion, men Aida har faktist redan vistas med en annan kille. Båda medger att de inte är tillsammans.



Jebiam present :)

Sitter och filurar lite på jebiam-presenten. Skulle vi köpa en eller flera??♥
aja om typ 10 minuter ska vi till Bella! Vi ska först till dom och vara där till typ 5, sen åker vi på julbord! Det är en av de bästa dagarna på året! Under hela julbordet brukar vi smyga till "godis-bordet" och stoppa lite godis i fickorna. När vi ska hem sen har vi fickorna FULLA med skumtomtar, knäck, ischoklad, mint-grejor, ååå längtar!
Vi ska ta med oss teckisar och varma jackor till dom för de har en egen pulkabacke!! De har ett berg som leder upp till skogen på tomten och när man kommer ner från berget har de en trappa så man åker jättefort och jättelångt :D
måste dra nu puss puss :* //ellen♥

Hej hej

Min dator har typ laggat totalt, men det skiter vi i. Jag kommer inte upptadera i helgen, Cornelia är här nu vettni ;)
Men ska bli bättre i veckan, har haft så mycket prov & sånt skit nu också.

Men idag har jag iallafall varit med Arvid, Louise, Jakob, Gustav & Aksel.. Vi köpte en massa godis och sånt. Haha, tjockisar! Sen var jag tvungen att dra vid halv fem, så jag, Arvid och Louise gick en bit tillsammans.

Puss



Somewhere in Brooklyn

Sitter och lyssnar på "Somewhere in Brooklyn" med Bruno Mars, jättebra låt!

Idag hade vi So-prov, fick VG är jättenöjd!, hade inte läst på så bra så jag hoppades på G...
När vi slutat gick jag, Jojjo, Lollo och Fredrik till Jakob W men när vi kom gick Ida och Louise L synd :( ... Men vi stannade i typ en halvtimme... Sen var jag tvungen att gå men Jojjo följde med :D
Når vi kom hem tog vi en pralin, spelade ett spel, tittade på TV men sen var Jojjo tvungen att gå...
Ja och nu sitter jag här och tar bilder med pappas data ;)
Haha, bjuder stort!! ♥
Ps.har inte bloggat så mycket, vet, men vi hade massa plugg! Men nu är det snart LOOOOOOOOOVV!!!!!!
hare gött//Ellen♥

Morssss.

Hejsaaan, sitter och lyssnar på musik, som möjligtvis kan få mig o må bra, just nu spelas Logiskt - Petter. Skiit bra låt.
Em, idag är jag sjuk. Har feber osv. Inte så mysigt. Har ingen aning om vad jag ska göra.. Haha,
Jag har inte bloggat på några dagar, förlåt för de, har varit mycket plugg, och jag har varit as sliten. Men, LivEt LekEr.
Snart är det julafton fan..! Fatta, fan va skojj o få julklappar osv. Hahahah,
Ska försöka blogga under julen, men jag tror inte jag kommer ha någon dator, så vi får se, hehe.. Men idag ska jag dra till fader, skojjigt, Snart kommer farmor och farfar + faster. Ska fira "mini julafton" med dom på onsdag, för jag ska till vingåker på torsdag med mamma, och fira jul där med morbror, hans tjej, kusiner, bror och mor. Mysigt, jajaa. Har inte så mycket mer o skriva..

Men vi synes och höres,

Pussen.

ELLEN!

Gud.. Ellen hade rätt. Hennes hår HAR vuxit..

December 2009:


December 2010:

(världens finaste bild på Ellen dessutom!!

Outfit igår

Igår var det asnice, typ såhär Lucia & sånt. Det var jättefint, verkligen. Skriver mer om det snart!

Min outfit igår:

Linne,
H&M - Kofta, Mammas - Bälte, H&M - Jeans, Nudie


Morgondagen...

...kommer bli grym! Först kl 20 över 8 ska vi ses vid musiksalen. sen ska alla 7: or tillsammans åka och se
"I rymden finns inga känslor" :D jättekul! Efter det är det lunch i skolan, sen svenska och sen klockan 13.25 så slutar vi! :)                                                                                                                                                                          

kort inlägg, sorry... hade inget mer att skriva :P   

//Ellen♥

Häähäää..

Sitter i köket, och lyssnar på musik, as härligt faktiskt.. Mamma väntar på att jag ska gå ut med sopporna, men jag vene om jag pallar de.. Aja, men jag funtar på och gå upp och sätta på tv'n, ta det lite lugnt..
Jag har varit jätte seg idag, ledsen för de.. Iaf,

Luciatåget va skiiit fint, började gråta, väldigt fint.. Lackade ur på david för han såg ut som en luffare, haha.. Sen gick vi till uppis, våran klass hade håltimme, skit skönt.. La mig i en soffa, och höll nästan på o somna.. Sen började vi igen, efter en och en halv timme typ..? Vi hade NO, och sen slutade vi.
Hur härligt är inte de?

Efter att vi slutat gick jag och emelie hem till emelie, vi, eller emelie bakade en äppelpaj, ganska gott faktiskt.. Vi tog det hur lugnt som helst, och typ snackade. Sen satte vi på as hög musik, och bara.. Typ gjorde inget, vi bara satt och smsade, vi pratade typ inte på en timme, det va as härligt..! Haha..
När hennes mamma kom hem tände vi en brasa, sen drog jag hem, för pappa skulle komma och lämna en julgran hos mammii, så jag gick hem.

När jag va hemma badade jag ett tag, och tvättade håret osv, sen gick jag ut och åt.. Ovh nu har jag fastnat framför datan.. Haha, em.. m.. Haha, jag har inte så mycket mer och skriva, men jag lägger in lite bilder..


Från i söndags, när jag och livi va i nackaa :)

Aida, förra fredagen :)

Igår, mina och livis påsar med julklappar :)))

Moa.


SKVALLER



Ida blev dumpad av sin hämliga pojkvän....
Vi fick nyss reda på att Ida haft en hemlig pojkvän de har varit väldigt diskreta och har inte pratat eller kramats vid offetliga platser. Ida nekar att hon har haft ett förhållande nyligen. När aida frågade hennes hemliga kärlek så nekade han med. Men om man kollar igenom alla hennes sms i mobilen kan man se massor med romatiska sms från någon kille. Men tyvär tog romantiken slut för ida. Vi vet inte riktigt hur men vi har hört ett rykte om att han sprang iväg från henne och efter det har hon varit lite bitter. Men hon verkar ändå må bra och hon jobbar på att gå vidare. 


Haha,

Hejsaaaan bluuggen..

Jag sitter och kollar på mord, och har hicka, härlig kombination.. Haha, i helgen har inte jag gjort så mycket..

Fredag: Livi sover hos mig, myyys :)
Lördag: Plappar framför tv'n.
Söndag: JulklappsSHOPPING, med Livi i nackaaa :)

Kom till nacka runt 12 tiden, och åkte hem vid 5.. Allt jag köpt va sprumpor.. Härligt..

Idag har jag varit i globen med Livi, vi köpte yttligare lite julklappar, sååå, nu är nästan alla klara förutom Idas.. Hehe, köpte asdyra saker, och det va inte ens värt pengarna.. Haha, eller jo, men det va extremt dyrt, jaja.. Finns inte så mycket jag kan göra åt saken ;)

På tisdag (imorgon) är det luciatåg i kyrkan, fett skojj? :) Missar lite av hemkunskapen och svenskan, härligt..! Ganska kort dag också :)
 
På onsdag ska jag dra in till stan och köpa lite grejor med mamsen, kommer bli kul (?)
Och kolla på "Det finns inga känslor i rymden". Kommer nog bli extremt roligt, att åka och kolla på bio med alla 7or, Haha, vi får se :) Måste pluggaaaa..

På torsdag ska jag inte göra så mycket, tror jag bara ska plugga som en ******** *** ****** **** * ******, till SO-provet.. Haha, vi har no läxa + matte prov.. Något mer? Häähää.

På fredag är det helg, och det kommer bli as soft..! Snart JULAFTON FAN..! Fyhelvete va skojj..! Ingen aning om´vad jag ska göra menmen.. Det kommer säkert bli bra, har dock so prov på morgonen, inget man precis längtar till om jag säger så.. Kommer antagligen faila, men ska försöka bli godkänd, helst typ ,vg, men okej..

Haha, men jag har nästan fullt upp i veckan, så jag komer väl antagligen inte blogga på speciellt mycket veckan som kommer, men jag ska försöka..

Nu börjar CSI..

Puss & Förlåt..

M
oa Åberg.

dag 1,2,3 & 4!

Nu kör vi dag 1, 2, 3 & 4. Hoppas ni orkar läsa ;)

Dag 01 – Presentera mig själv:
Okej, då kör vi! Jag heter Ida Katrina Matilda Jansheden och föddes den 22 Januari 1997 i Stockholm. Mina föräldrar skildes tidigt år 2007, så nu bor jag varannan vecka hos mamma & varannan vecka hos pappa. Jag älskade djur som liten, det var verkligen det bästa som fanns. Nu typ.. Hatar jag djur! HAHA! När jag var liten så var jag en riktig pappagris! Jag älskade pappa (och mamma) och var med honom hela tiden. Jag var pojkflicka ett tag, jag vet inte riktigt varför. Jag har alltid gillat attt umgås med killar, tjejer har så mycket skitsnack för sig!
Under en period (när jag gick i trean) så hade jag sjukt ont i min mage. Hela tiden. Jag åkte in till akuten ca 2 gånger i veckan, men det visade sig vara psykiskt. Så jag har kanske inte alltid mått skitbra men nu mår jag väldigt bra iallafall! Vi har väl alla haft våra bra & dåliga stunder i livet, eller hur? :D
Jag har blondt, lockigt hår, jag har nästan alltid varit lång (förutom nudå) och så. Jag har blå ögon, har ett synfel så jag använder linser dagligen.
Jag har många vänner, lite för många faktist. Hinner nästan bara med mina vänner i skolan, men så det vara ibland.
Min pappa har en tjej som heter Kaisa, och hon har en underbar dotter vid namn Cornelia. Cornelia är min soulmate, vi är absolut bästa vänner!! Mamma har en kille som heter Göran, som är världens goaste kille!



Dag 02 – Min första kärlek:
Min första kärlek.. Ja ni! Min första kärlek hette Henning, han var iallafall den första jag var kär i. Han gick på mitt dagis, och jag köpte hela tiden "Hennings limpa" till frukost, trots att den var skitäcklig.
Men den första jag var "ihop" med hette Adam Bergman Carlsson. Jag stod inne i stora rummet inne på fritids då Sakarias i min klass kom fram till mig och sa "Adam är kär i dig. Får han chans på dig?"
Jag visste inte ens vem Adam var, haha! Men jag sa ja och gick ut och försökte hitta den här Adam som tydligen gick i min klass. Sen stod jag hela rasten och kollade på honom när han spelade fotboll. (Det här var år 2003).
Jag och Adam gick alltid och pussades bakom huset, töntigt va? ;)
Vi skulle alltid spotta tre gånger innan, för jag tyckte det var så äckligt med saliv. Sen gjorde Adam slut med mig, jag fick ett brev där det stod "Jag hattar dig, och det gör Sakke och Love också!"
Hysteriskt ledsen blev jag, jag minns att jag hade ritat en teckning på mig och Adam samma morgon, en teckning när vi gifte oss. Jag blev helt förkrossad och gick till fröken.

Dag 03 – Mina föräldrar
Mina föräldrar.. Pappa Johan och mamma Tina. Jag älskar mina föräldar otroligt mycket! De har alltid hjälpt mig, med läxor, när jag har mått dåligt/varit sjuk osv. Jag har tyckt att det har varit jättejobbigt att mamma och pappa inte är kära längre. Att det inte bor med varandra länge, men de är bra kompisar, vilket är jätteskönt. Jag vet inte vad jag hade gjort om de var ovänner och inte ens pratat med varandra.
Pappa är galen, han nyser otroligt högt och vill alltid knäcka min rygg. Mamma är riktigt knasig, haha! Hon pratar bebis-språk nästan hela tiden och gör världens godaste mat.


Dag 04 – Det här åt jag i dag
Till frukost åt jag en macka med philadelphia och örtkrydda och en lussebulle. Det är faktist Lucia idag!
Till lunch åt jag.. GRÖT! I skolan, inte så jättegott, men det funkade! :)
Till middag åt jag soppa och pannkakor. Nice va?!

Test! Eller vad man nu ska kalla det?

Den här grejen som alla håller på med nu.. På alla bloggar in da stada! Ni lär väl säkert inte orka att läsa igenom det här hela tiden, i 30 dagar! Så jag kör på lite, jag tar runt fyra grejer om gången.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Fotografering


Johanna och jag igår. Riktigt snygga cheyer alltså.

Nästa helg, om alla kan förstårs, så blir det nog en fotografering med Jebiam.
Innan fotograferingen blir det en riktig styling, med kläder, hår & givetvis smink! Det kommer bli asfränt. ;)
Hoppas alla kan nu bara, det skulle vara så jävla grymt! Sen ska vi såklart ta tag i designen, den här skitdesignen är bara en liten.. Tillfällig design helt enkelt! :D


Hello...

Hejsan svejsan!
Sitter och spelar lite DS och lyssnar på musica!!
Som de flesta vet är det lucia idag! Roligt :) Imorn har kören lucia tåg och jag fick lite panik eftersom Ellen tjatade om att bandet som man skulle ha runt midjan skulla vara 5cm och i slutet av allt tjat fick man ju lite panik!
Men nu ska inte tråka ut er mer.
Har inget mer att skriva så..
Hej Då Glad Lucia dag!!
//Berfin

Lucia=pepparcookies!

Idag är det Lucia, så några från kören gick till "knuten" och sjöng :)
Knuten är ett ålderdomshem som ligger nära l´ecole.
Eftersom det är lucia så har jag nyss vart och bakat lite pepparkakor med mammsen och Ludovico :D
Ska snart sticka till tunnelbanan, träffa upp Jojjo och sedan till dansen!
See ya ♥
Vinter-bild från förra året!

HAHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHA

En klasskompis: Vad gör ni då?
Moa: Vi snoppar varandra.
En klasskompis: Aha..
Moa: Du vet väl om att jag sa att vi STOPPAR varandra, inte SNOPPAR varandra?
En klasskompis: Aha, jag tänkte väl. Jag hörde fel!


Uppis

"Up up and away!"
Tjenare, Moa & Ida här jao! Vi har håltimme, nicenice. Vi är skithungriga, och snart är det lunch. Det gillar vi (y)
Nu ska vi finslipa designen, adios!


Skolan..

Heejjj..

Förlåt för att jag inte blogagde när jag kom hem igår, kom hem ganska sent, och jag orkade inte riktigt sätta på datorn, så jag tog mitt täcke och degade framför tv'n istället. Förlåt, jag ska försöka blogga mer, för mina inlägg är ganska korta och tråkiga.
Men nu bär det av till skolan, en vecka kvar, det klara vi?
Ah, det klart vi gör :)
Börjar fem över åtta tror jag, så jag ska snart gå, det blir mentornstid, + frukost, nu på morgonen. Och sen idrott.. Bra start på dagen? Haha,
LUCIA är det idag också..! Justfan.. Haha, men jag måste rulla vidare nu,

Ha en asbra dag,

PEACE & LOVE

Lika som bär...

Är tvungen att lägga upp en "lika som bär" innan jag går och lägger mej :)
"Woody"
Joseph Fiennes
haha okej det kanske bara är jag som tycker de är lika :P
//ellen♥

12 dar kvar

12 dar kvar nu då har inte köpt presenter eller nått än, måste fixas!
Min lilla lista :)
Mamma: nån tunika...typ...
Pappa: typ en scrapbook-tavla med en dikt om pappsen :P
Ebba: parfym kit från lindex
Ludvig: ehm...
Rune: halsband :) gjort på slöjden haha...
Mormor: julgodis
Morfar: julgodis
Ida(moster): marsipangris!
Petter(Idas man): julgodis
Hilding(kusse): typ...nånting...
Knut(kusse): "Blixten tofflor"
farmor: ?
Mimmi: Godiiis :)
Jebiam: Hemlig stämplat!
Ser ju väldigt bra ut :S
Pappas lilla dikt:
Pappa Huss är alltid glá, när jag är med dig så mår jag bra.
Du finns och kommer alltid finnas hos mig. Pappa, jag vill att du ska veta:
Jag älskar dig ♥

haha är inget "dikt-pro" direkt :P
hare bra//Ellen♥

Adios

Ska göra lite nudlar, sen ska jag möta upp Lollo, Jojjo & Ellen och åka pulka.
JAG ÄLSKAR'T.


TÄCKISAR!


SEEE YAA :D

Hejsan svejsan bloggen..

Nu bär det av till nacka, ska köpa lite julklappar (y)

Hinner inte blogga så mycket har lite bråttom. Men.. Jag ska in med Livi, jag berättar om min helg när jag kommer hem.. :)

Puss & Kram

Moa :)

Skvaller



Det ryktas om att Aida har en pojkvän..
Han går i hennes klass och folk har sett de skratta tillsammans & de sägs även ha kramats på en offentlig plats.. Moa och Ida har pratat med honom, men han säger att de bara är vänner.. Vi avvaktar.

Moa och Emil har gjort slut..
Detta är någon/några veckor gammalt skvaller, man alla vet inte om det. Men det är så det är. De är fortfarande vänner, säger en källa.

En kille har skrivt "Jag gillar dig" på Ida's logg på facebook..
Vad kan detta innebära? Är de tillsammans? Är de kära? Är det någon som "driver"? Enligt Ida så är det bara han som driver, och att hon gillar en annan. Men vi är inte helt säkra..

Johanna har rakat av allt hår..
Denna bild togs på Lördag förmiddag, Johanna UTAN hår. Har hon gjort en Briney Spears? På facebook står det inget om detta, och vi har heller inte fått några kommentarer från Johanna själv. Mer information kommer senare.




AAAAAAAARGH

JAG BLIR LITE SMÅ ARG NÄR INGEN SVARAR. Dumma ungar, sätt på mobilerna eller vaknaaaaaaaa.
SvaraSvaraSvaraSvaraSvaraSvaraSvaraSvaraSvara.

:(

Ny kategori

Ny kategori; SKVALLER

Denna kategori kommer handla om oss i Jebiam, helt enkelt SKVALLER om oss i Jebiam, och någon gång om våra andra vänner. Kom ihåg; Inte alltid 100 % seriöst.


Jebiam show?


Gammal bild på Jebiam när vi var på klassresa (2009)

Ska kolla runt lite med de andra i Jebiam nu om vi kan spela in Jebiam show idag. Det vore skoj ;) Ska kolla lite med kameror så, min suger nämligen, och man kan inte filma med systemkameran. Ska önska mig en videokamera i julklapp, då kommer nog en hel del avsnitt av Jebiam Show och även en massa videoinlägg förmodligen.

(Förra avsnittet av jebiam raderades från disken, har ingen aning om hur/varför)

Videoinlägg

Gud va ni måste ha längtat efter våra fina videoinlägg. Vi ska bli bättre på det sötnosar ;)
Hittade en gammal video om "Familjen Persson" som endast var några sekunder lång. Det finns en längre, den får ni se en annan gång. (I den har inte Moa några byxor så jag måste kolla om det är okej med henne först)

Här får ni, en gammal video på mig, Berfin & Moa;


/ida


blondare

mongo bild, det får ni stå ut med.

Vill bli lite blondare igen! Funderar på att fixa lite fler blonda slingor, vill vara ungefär lika blond som i somras (som på bilden, fast lite blondare) Vill samtidigt inte bli platinablond och heller inte bleka sönder håret.
Vad tycker ni? ♥

Saker du kanske inte visste om mig..

Jag var en pojkflicka i några år. Jag köpte för det mesta bara killkläder, umgicks mest med killar osv. Jag brottades mycket hellre med killarna på rasten än att leka med Bratz med tjejerna.

Jag och Cornelia lärde känna varandra via mail. Det började med att min lillasyster och min pappa åkte utomlands och träffade en familj. Tjejen i familjen (Cornelia) var lik mig sa pappa, och jag fick hennes mailadress. Efter några dagar/veckor träffades vi för första gången!

♥ Jag har alltid varit den längsta i klassen. Eller ja, en av de fem längsta iallafall, och alltid den längsta av tjejerna. Det har varit jobbigt, och kul. Men nu är jag väl medellång i den nya klassen, som tur är!

Jag älskar läsk. Konstigt va? Haha, nej jag skoja. Men seriös, jag älskar läsk. Jag gillar inte saft så mycket, och jag hatar mjölk. Så läsk eller vatten ska det vara!!

tester all the time


typ såhär glad chey?

Det har varit ganska mycket tester från min sida nu känns det som, eller okej, typ två stycken. Men jag ska börja blogga lite vanligt igen, haha.
Idag har jag varit i Globen, stötte på Malin som var tomtenisse i någon verkstad. Grymt härlig chey!
Jag och Moa ska träffa henne någon gång på jullovet tror jag, vi är skyldiga henne en latte, haha! Pussen

Test som vanligt..

DIG:
1. Hur lång är du? - 167
2. Vad vill du bli när du bli stor? fotograf, chefredaktör på FRIDA/annan tjejtidning.
3. Vad pluggar du? Pluggar allt, eftersom att jag bara går i grundskolan
4. Har du långt hår? inte kort, inte långt
5. Vilken hårfärg har du? blond, men börjar bli mörkare nu.
6. Sminkar du dig? yesbox
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? har inga.. (skämt)

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? nope
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? jag
3. Hur många syskon har du? 2 + 2 "plast"syskon
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? "mamma"
5. Vilken mat lagade din pappa senast? ingen aning!
6. Hur många ställen har du bott på? 3
7. Vem i din familj stör du dig mest på? My evil monkey in the closet.
8. Vilken familjemedlem är snällast? jag, ofc?
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? today
10. Hur gammal är din mamma? 43

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? igår
2. Hos vem sov du över senast? Coco!
3. Har du kysst nån kompis? tyvärr
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? jadå
5. Vem har du varit kompis med längst? Emelie N
6. Vem känner dig bäst? Moa, Nea, Cornelia och Emelie I think. 
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? två år snart tre
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? hell no
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nepp

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? jeans & en kofta. och ett linne.
2. Har du bytt om idag? jao
3. Favorittröja? för många
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? kalsonger ofc ;)
5. Har du gett bort kläder nån gång? - aa
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - ja
7. Har du handlat kläder genom internet? - tror det
8. Har du ljugit om storlek nån gång? - nej
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? trosor :P
10. Vad använder du för skor? rosa converse

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? -  Ja?
2. Klä dig annorlunda? ja
3. Vara dig själv? alltid
4. Visa dig i bikini/badbyxor? jao
5. Pierca dej? ja de e klart
6. Dig på utmaningar? sometimes
7. Vara omogen? jag ÄR omogen
8. Äta småkryp? euw

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? enskedeskolan efter sommarn
2. Vad heter din favoritlärare? socker-benny
3. Vad är ditt favoritämne? inget
4. Snyggaste läraren på skolan? :$
5. Har du bra betyg? de funkar
6. Tråkigaste ämnet - engelska
7. Har du skolkat mycket senaste året? nej :)
8. Har du fuskat på prov? nja
9. Hur tar du dig till skolan? elcykel ftw :)
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan ? nja

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? nej
2. När tuggade du tuggummi senast? - imorse
3. När var du på semester senast? - nu?
4. Vilken färg är det på din tandborste? -rosa
5. Är ditt hår tråkigt? - jaa
6. Vad har du för påslakan just nu? vitt me rosor
7. Hur ofta duschar du? - varje dag
8. Gillar du BUBBEL ROLLER? vet inte vad det är.. :)
9. När ska du gå och lägga dig? när jag vill?

FeSt! :D

Vi hade sjukt kul på idol igår! Och Jay van(stavas van/vann med två n??) aja...
Just i detta nu sitter jag och äter godis och lyssnar på nån skum låt som spelas på radion :P
Senare ska vi på min Kusse, Lisas födelsedags-fest! Älskar deras fester! och Rune ska få träffa deras lilla söta sheltie-valp Svante!
De har träffats en gång förut men jag var inte med då...
Nu måste jag gå, ska slå in Lisas present :)

Pussar o kramar //Ellen♥

haha gör också ett test då :)

DU
heter: Ellen
svär: Nee...
sjunger bra: No, big NO!
duschar dagligen: A :P
vill gifta dig: Nån gång i livet :)
kommer överens med dina föräldrar: För det mesta!
är rädd för åska: Lite kanske...
spelar något instrument: Nope :P
äger en ipod: Jupp
sover med gosedjur: Hehe A :D
sjunger i duschen: Såklart ;)

THIS OR THAT
pepsi/cola: COLA!♥
mc donalds/burger king: Mc donalds!!!
singeldate/gruppdate: singel tror jag o.O
choklad/vanilj: Choklad!!
jordgubbar/blåbär: jordgubbar♥
kött/vegetarian: kött o-O
tv/film: Film♥
gitarr/trummor: gitarr
adidas/nike: adidas
kakor/paj: vet inte, båda ^.^
blind/döv: döv!
hund/katt: HUND!!!!!!!! ♥
KAN DU
gå ner i splitt: Inte längre :(
skriva med båda händerna: hehe nee!
vissla: Yupp!
blåsa en bubbla: Ja :)
rulla din tunga i en cirkel: eh...ja...?
ha dina ögon i kors: Aa...
Nudda näsan med tungan:Yes!
dansa: Nej, men det är kul ändå! :D
äta vad du vill utan att oroa dig:  Typ :P
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade: Mamma, typ...
du pratade i telefon med: vet inte??
du msnade med: Kusse :D
du längtade efter: Ja vet inte :S
du skällde på: haha Ludvig x)
du sportade med: Cirkus grupp ;)
Förlåt Ida lånade lite av ditt test♥, orkade inte göra hela hehe...

//Ellen Pellen♥

ps. Lite många smilysar...sorry o.O





Har inget att göra...

I´m soooo booored!!
Kanske ska jag plugga lite.. men sitter i alla fall och lyssnar på en låt





Tänkte härma Mos och Ida lite... hehe
Jag har insett att min senaste kyss var: ...
Jag pratar: 24/7
Jag tycker om: Allt roligt omkring mig
Jag avskyr när folk: är egoistiska
Min bästa vän är: Många
Min första vän heter: En flicka nere i Helsingborg (tror jag)
Kärlek är: Det bästa som finns
När jag borstar tänderna: i duschen
När jag lagar mat: blir det alltid något fel
Jag tänder på: ...
Det sexigaste yrket är: kock
Det är charmigt när: killa med vacker leende
Jag är rädd för: att någon i familjen kommer att dö
Den värsta känslan är: när man ångrar sig
Den bästa känslan är: När jag är i Turkiet
Jag är bäst på: att få mina syskon att skratta
Jag är sämst på: blogga
Om jag va ett djur skulle jag vara: en cool pingvin
Jag kommer alltid att vara: snäll??
Det finaste som finns är: livet
I sommar: ska jag ha den bästa sommarn
Sist jag grät var: Vet inte ganska länge sen
Jag kan: få folk att skratta
Jag kan inte: vissla
När jag vill tänka går jag: spelar jag
När jag bakar så bakar jag: sockerkaka
Min mobiltelefon är: ful
När jag vaknar på morgonen: sova mer!
Just nu tänker jag på att: inte glömma att det är ett program på tv med Jamie Oliver hehe..
Bebisar är: världens gulligaste varelse
Idag har jag: vart i skolan
Ikväll ska jag: Plugga, tv
I morgon kommer jag: ta det cool och gå på teater kanske
Jag vill verkligen: äta glass

test

Jag har insett att min senaste kyss var: Awesome
Jag pratar: hela tiden
Jag tycker om: mitt liv
Jag avskyr när folk: är elaka
Min bästa vän är: Cornelia
Min första vän heter: Emelie Näktergal
Kärlek är: Fantastiskt..
När jag borstar tänderna: Sjunger jag
När jag lagar mat: blir det god mat.. *host*
Jag tänder på: dig
Det sexigaste yrket är: toalett-städare
Det är charmigt när: Killar kliar sig i nacken och ler.
Jag är rädd för: mörker och döden.
Den värsta känslan är: Rädsla
Den bästa känslan är: När man är så lycklig att man inte kan vara still.
Jag är bäst på: att vara Ida Jansheden
Jag är sämst på: att vara någon annan
Om jag va ett djur skulle jag vara: en stilig tiger (eller inte?)
Jag kommer alltid att vara: lika cool som nu
Det finaste som finns är: du
I sommar: ska jag vara lycklig
Sist jag grät var: Vet inte.. Förra veckan.
Jag kan: vissla
Jag kan inte: slicka på näsan
När jag vill tänka går jag: till mitt rum/går ut
När jag bakar så bakar jag: kladdkakemuffins
Min mobiltelefon är: jobbig
När jag vaknar på morgonen: så sover jag lite till
Just nu tänker jag på att: jag är lite kissnödig, tihi
Bebisar är: söta, underbara
Idag har jag: varit med några kamrater + varit i skolan
Ikväll ska jag: chilla som tusan
I morgon kommer jag: plugga sönder
Jag vill verkligen: ha dig här nu..

Home.

Hejsan, kom hem för ett tag sedan.

Det va inte lika kallt och gå i shorts som jag trodde, det är nog mer nu som jag faktiskt fryser. Haha.. Ska kolla på tv, ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll så jag inte är helt sliten imorgon. Hehe..

Ska ta det lugnt och checka lite tv. Dagen har varit helt perfekt. Älskar mina vänner..!


Lite sliten, menmen,

Pusspånosen.

//Mowaaaaaaaaaaaaaaaa :D


Haha,

Morgoooon..

Hejsan.. Vaknade för ett tag sen, gick upp klädde på mig, och sminkade mig.
Jag har på mig ett par shors, utan någo under, samma sak ska David ha. Hhah, snopp va kallt..
Ett linne och en kofta. Haha, kommer frysa ihjäl...

Jaja, måste dra nu, så jag hinner till plugget.

Puss, ledsen att jag inte bloggade igår. Jag hade ganska mycket o göra, Hehe..

Byee.

God morgon :)

God morgon bloggen, en ny härlig dag, snart börjar skolan gick nyss uppp, så jag har lite bråttom, jaja, slänger in ett snabbt inlägg. Puss hörs när jag är hemma, blir lite kenpigt ikväll vet inte vart jag ska sovaaa. Men vi hörs sen.

Hahahaha, nyvaken, osminkaad och as ofräsch..! Haha..!

Puss..



god natt bebisar..!

God natt, Dax för mig och sova, så det inte blir allt för sent. Skola imorgon, börjar 08:15. Aschill. Skönt och gå upp tidigt. LAURING. Fyfan, sova vidare ♥

Men nu ska jag dra mig till sängen. Hörs imorgon..!


Byee.

jaghatarrubriker.se

Ey dude's! Idag skulle det vara omprov på spanskan, men det var det inte. Vi hade något tråkigt förhör på några verb istället. Omprovet är på torsdag istället.. Can't wait.

Just nu sitter jag ensam hemma, har varit hos Emelie & snackat lite skit som vanligt. Imorse var det bip-test i plugget, det var ganska kul att se på (hade ont i halsen + hade inga kläder med mig, så jag var inte med) Alla var skitduktiga idag!! Den första klev av vid ca fem tror jag (dvs 50 längder typ).

/frankie


~Önskelista by Ellen~

1. Akustisk gitarr 
2. Kamera 
3. Hundvalp^^ 
4. Money 
Med snöiga hälsningar//Ellen♥

Tidsfördriv.

Jag har insett att min senaste kyss var: Kanon
Jag pratar: Ganska mycket
Jag tycker om: Mina vänner
Jag avskyr när folk: Drygar
Min bästa vän är: Livi (?)
Min första vän heter: Ingen aning :o
Kärlek är: Underbart & förjävligt
När jag borstar tänderna: Speglar jag mig
När jag lagar mat: Blir det panpizza
Jag tänder på: Bruna Snygga killar
Det sexigaste yrket är: Vene
Det är charmigt när: Ler/skrattar
Jag är rädd för: Att bli lämnad
Den värsta känslan är: Rädsla
Den bästa känslan är: Lycka, när livet leker
Jag är bäst på: Skrika & sova
Jag är sämst på: Att koncentrera mig
Om jag va ett djur skulle jag vara: En katt
Jag kommer alltid att vara: Moa
Det finaste som finns är: Finns mycket fint
I sommar: Ska jag bli svart
Sist jag grät var: Igår (?)
Jag kan: När jag vill
Jag kan inte: Det finns mycket jag inte kan
När jag vill tänka går jag: Till sängen
När jag bakar så bakar jag: Sockerkaka/chokladbollar
Min mobiltelefon är: Cp
När jag vaknar på morgonen: Vill jag somna om
Just nu tänker jag på att: Jag vill sova
Bebisar är: Knubbiga, mjuka och söta
Idag har jag: Vaknat, varit hemma
Ikväll ska jag: Plugga (?)
I morgon kommer jag: Gå till skolan & kanske träffa David
Jag vill verkligen: Sova nu

/M

Moa Hiss/Diss.



Mysiga pojkvänner

Andra saken jag vill hissa är mysiga pojkvänner! Speciellt nu i juletider så är det ju extra gosigt att ha någon att pussa på! Eller vad tycker ni? Juletid är då alla blir lite extra gosiga och det ska man ta vara på! Mysiga pojkvänner tar hand om sin flicka & är verkligen inte bara ute efter sex! Mysiga pojkvänner kan ligga å titta på tv, gosa och bara ta det lugnt. Sånt gillas!

Julafton!
Sist men inte minst vill jag hissa julafton! Helt ärligt nu, vem älskar inte att vakna upp och inse att idag är det julafton?! Julafton innebär godmat, I STORA MÄNGDER ♥ massa fina julklappar, älskar att riva upp papperet och hitta något jag tycker om :D Sen allas tradition som är ett måste är ju Kalle Anka, spelar ingen roll hur utjatat man tycker det är, man tittar ändå! ett extra plus är det om det är snö ute!


Reklam på TV!
Jag blir så jävla irriterad så fort det blir reklam, okej om den vore kort & intressant! MEN! den suger oftast (förutom ICA reklamerna) och är sjuuuuukt lång. Vad är grejen? Snälla gör reklam någon annanstans. Gå runt i skolor, på stan, whatever. HATAR REKLAMEN. om ni ska göra reklam kan ni ju åtminstonde göra den intressant istället för lång och tråkig. suck. Håller ni inte med? :D

Vinter utan snö! :(
Vinter är verkligen inte på riktigt förens snön har börjat komma! Snö är vackert, mysigt och jätterolig :D vintern är bara äcklig, kall och blöt utan snö och då får man bara mer längtan efter sommaren, saknar Vinter ska inte vara slaskig, sånt hatar vi. Utan snö kan vi inte ha snöbollskrig, eller bygga snöslott, eller åka pulka & skidor! VI MÅSTE HA SNÖ!


/MOA :)


It's impossible.

Ledsen för ett knasigt inlägg lite tidigare, hah, skulle blogga från min mobil, men jag kan bara lägga in bild, och skriva rubrik, inget annat. Haha, iaf. Jag har varit hemma från skolan idag, jag tog mitt pickopack och drog till mammsen. Em, jag gjorde lite käk och sen somnade jag, mamma kom hem för en halv timme sen kanske. Funtar på att dra hem till pappa snart igen, men vi får väl se. Andra advent igår, as mysigt. Min kusin kom, och min brors kamrat. Em, jag har typ röda märken på mina ben för att Edvard (simons kompis) slog mig med en sladd. Gjorde ont som in i helvete..! Aja,

Lite sliten sådääär, menmen. Har inget bättre för mig.

Simma lugnt,

Pussen.

/Moaaaaaaaaaaaaaaa :)


mys :))


Spanska omprov

F A N.. (förlåt mamma, pappa, gud osv)

Det är omprov på spanska imorgon. Kul..
Jag SUGER seriöst på spanska, jag fattar ingenting. Ska plugga lite ikväll, tror att jag kommer klara det den här gången. Om jag inte klarar provet nu så kommer jag plugga tills jag kan flytande spanska. Så jag hoppas på att klara det, haha!


haha, fråga inte..

önskelista

Ida's önskelista i år.

1.
Navelpiercing
2. Rosa Hello Kitty hörlurar.
3. Bruna linser
4. Ett års förbrukning av melontuggummin.

Vilket är mest sannorlikt att jag får tror ni? Jag chansar på tvåan.

Hey babes!

Jag är skitglad! Alla problem med en viss grej har äntligen fixat sig. WOHO!:D
Kom hem från Gävle, har varit där i helgen (det är därför jag inte upptaderat någonting). Förlåt för att designen e typ såhär skitdålig men den får vi fixa.

Vi ska ha en fotografering någon gång nu i December, och jag svär, det kommer att bli en grym design! Allt ska göras om, nytt typsnitt, ny header, ny meny osv. Älskar't! ;)


Måste köpa bruna linser igen,
jag älskar de!


Julafton, (y'

Moas Önskelistaaaa..



Dålig bild, jag vet, haha, ledsen för deee..

1. Nikon d5000
2. Dator.
3. Cash.
4. Extern Hårddisk.

Puss, <3


God Morgon.

Hejsan. Ledsen för den usla upptraderingen igår..

Jag vaknade för en timme sen, as nice. Nu ligger jag i soffan och väntar på att Edvard och Alexander ska komma. Fast jag kanske borde klä på mig och så. Imorgon har jag spanska omprov, och jag kan inte plugga.. För jag har inte mina böcker hemma. Haha, lite fail.

Imorgon är det skola.. Ganska lugnt faktiskt.. Det ändå jag är rädd för är väl nog spanskan, men jag tror jag kanske fixar de. Vi får se. Haha,

Puss HeJ.
/Moa :)

Nya låtar! :D

Har fixat lite nya låtar på Ipoden...eller... Pappa har fixat lite nya låtar på min Ipod :P
Bl.a Bruno Mars, Rihanna o Duffy!
Sitter o lyssnar på "Our first time" med Bruno Mars! Jätte fin låt♥ "Just go with it, go with it , go with it and I will go real slow with it, slow with it, it´s our first time.......♥




Ellen ♥

.se

Godmorgon människor..! :)

Jag sitter och spelar gittar och tar det sjukt lugnt. Har ingen 'plan' för idag, ska typ ta det lugnt och plugga (?)
Har inte så mycket o skriva.. Hehe, Bra väder är det iaf. Haha, kommer blogga mer sen..

Puss :)

NOOOOOOOO!!!!!

NEEEEEJJJJ OLLE ÅKTE UT!!!!! Nu är IDOL POO!! Jag som längtade jätte mycket tills att få se honom live nästa vecka!! Nu kommer jag sitta med sur min där hela kvällen!  usch usch ucsh Det var ju Olle som gjorde Idol bra!!!!
Nu är jag sur! :(
Med arga hälsningar Ellen

kul :)

Hallå..?! Seriöst. Klockan är halv nio och det finns inget inlägg på bloggen förutom de jag skrev imorse. Dåligt.. Hehe, förlåt :)

I alla fall. Ni vet i mitt inlägg jag skrev imorse, där står de "Nej men nu måste jag gå upp.." Haha, jag somnade om. Och vaknade kvart över sju, och skulle åka hemifrån halv. Fick lite bråttom alltså. Fast jag kom i tid som tur är.. Hihih, Efter skolan, stannade jag kvar i skolan med Aida och Ida. Men dom väntade bara på B :) Så när B slutat drog Aida, men Ida stannade kvar, och klistrade fast massvis med paljetter i mitt ansikte. Asgulligt, sen va Ida tvungen o dra, så då stannade jag, och eftersom att B hade slutat va typ Arvid Calle och David kvar, Vi satt i skolan i en timme typ. Vid 4 tiden va Arvid tvungen och hämta sin broder. Så vi gick hem till mig. Kom typ nyss hem, har ätit pizza tagit det exremt chill. Nu står jag och pappa och kollar igenom gamla bilder.. Askul, haha, bloggar sen..

Puss :)

Snö! :D

Herregud vad mysigt det är ute nu! Jättemycket snö! Jag har inte gjort en enda snöboll i år *skäms* ;)
Just i detta ögonblick sitter jag och äter popcorn och tittar på IDOL! HEJA OLLE I ♥ YOU!
Ellens årdning:
1. OLLE!! :D ♥
2. JAY!! Woohoo
3.Minnah...
Snöö bild ;)
Hihi See Yaa//Ellen ♥

3 december, och helg

Godmorgon fan. Kolckan är ungefär halv sju och solen strålar utanför mitt fönster, fåvlarna sjunger fint, och det är varmt ute. Nej, okej. Tillbaka till verkligheten. Jag vaknade precis. Kan nästan inte ens se något, för mina ögon orkar typ inte (?) Men det första jag gör, när jag vaknar, är att kasta mig over datorn som varit på hela natten, börjar bli lite piggare nu, men mina ögonlock faller ändå ihop. hm, jobbiigt. Men idag är det ju fredag. Fan va gött, Vilket innebär, ingen skola, sova ut, och andra advent. Fatta chillligt. Men idag börja jag tio över åtta, med bild. Askul, fast ne. Och jag måste nog ta och släppa min fina sommardröm och gå upp ur sängen, så jag inte kommer försent till skolan.
Ska träffa david ikväll tror jag, min fredag är fett knepig. Skulle ta hem vänner, men det blev inte så, så nu vet inte jag om Emelie ska sova här eller inte, men om hon inte ka det, ska jag nog dra till david, som dock möjligtvis kan ha gäster, men isf, kanske vi drar någon annanstans. Om Emelie sover hos mig, är hon bossen, vi gör vad hom vill och jag vet inte riktigt vad hon vill. Haha. Men ni kommer iaf få veta vart jag ska och hur det blir osv. Men nu måste jag dra igång fan, ;)

Puss. /
Moa.

Lite av allt ;)

Idag stog det teater på schemat, wihoo :D
Je löv it!
Imorgon=Fredag=yes=♥ Jag äälskar fredagar då har man hela helgen framför sig ju!
Jätte tråkigt o kort inlägg, förlåt :( men jag bloggar mer imorrn!
sööt! ♥
Berfin var här ett tag innan vi gick till Jojjsan :)
haha ♥
En liten puss från Ellen Huss ^^

Godnatt

Godnatt bloggen, och alla läsare, ska sova. Idag har det varit en ganska bra dag. Lite deppig och så, men ändå bra på något sätt. Kom nyss hem från "We Will Rock You". Ganska bra faktiskt. Jaja, tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag somnar, hehe, fredag imorgon..! NIICEEE ;) Men nu är det läggdags.

Peace out ♥

duktiga cheyer

Satan, jag kollar inte bloggen på typ två dagar, och då har det kommit upp ett x antal inlägg. NI ÄGER CHEYER!
Ska också försöka bli bra, men jag orkar inte.

Dessa dagar har varit helt underbara. Har dock varit helt jävla slut + genomförkyld, men jag har gått hyperaktiv och jätteglad ändå. Awesome, right?


sexig.se liksom (y)


Proffset.

Känner mig fett bra, jag har lärt mig 2 nya låtar på gitarr..!
Det är,
One of us - Joan Osborne:



Och,
Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd:


Puss :))

peace out homies

Hej kamrater.

Sitter i soffan och lyssnar på musik. Väldigt härligt. Kom hem för ett tag sen, sa hej till pappa som jobbat hemma idag, gick o bytte om till mjukisar, tog en yogurt (stavning), med kola smak. As äckligt faktiskt.. ;) Och nu är jag här :)

Moas dag:

Gick upp, efter att pappa tjatat i en halvtimme, klädde på mig, Kollade på julkalendern, och sen fick jag extremt brottom, haha. Hade tänkt blogga men jag hann helt enkelt inte. Men jag fick skjuts av pappa, som även skjutsade min bror och hans kompis. Så jag kom till skolan vid 8 tiden. Vi började med No, vi fick typ skrubba bänkar en hel lektion, kollade dock på en 20 minuters film i slutet av lektionen, men ändå.
Efter no'n hade vi MATTEMATIIK :) Astråkigt. Jag, Ida, Aida, Gustav, Jakob och Aksel gick in i ett annat rum, så vi satt där och "pluggade". Efter kanske 15 minuter somnade jag. Och sov tills att Johan P (Läraren) kom in, och då va det 10 minuter kvar på lektionen. Inte bra asså.. IaF. Efter matten, tror jag vi hade spanska, haha, vi hade vikarie, en snubbe som heter Sebastian, han är med på tv, på 5an, i såna där.. "fem bokstäver.. Börjar på O, du vinner 12345678 kronor. Ring och gissa".. Eller hur dom säger, haha, hoppas ni förstår.. hihi :) Han va ganska bra, fast han satt och hjälpte Ida hela lektionen, och tog mina böcker :O Men jag tog Melissas :)
Sen hade vi lunch. Vad blev de för mat..? Juste.. Potatismos med korv (?). Inte så speciellt gott. Efter lunchen hade vi slöjd. Jag kom en halvtimme sent, för jag tänkte gå hem. Men David fick mig o stanna. Jag stannade på slöjden, och efter slöjden drog jag hem, först sa jag hejdå till David, och gick med honom till So'n. Sen gick jag till tunnelbanan och åkte hem till pappa.

Snart ska jag börja fixa lite julstuff. Äta, och sen dra på "We Will Rock You". Det är typ som en konstert teater, tror jag.. Haha, jag har ingen aning, men alla säger den är skiit bra. Så upp till bevis.


Dagens outfit, usel bild. Hehe..
Dr. Martens,
Tights. Pop Troll
Grönt linne. H&M
Svart "kofta". Mammas garderob.
Jacka. Åhlens :)



PussHej,


Moa svarar,

Namn - Moa Åberg
Födelsedag - 21 Februari
Ögonfärg - Blåa
Hårfärg - Blont
Längd - 164 cm :D
Högerhänt/vänsterhänt - Höger.
Värsta ovanor - Eehm..?
Stjärntecken - Fisk
Skostorlek - 37
Är dina föräldrar skilda - Ja
Skor idag - Converse
Rädslor - Vene, ensamhet..
Mål för året - make some cash
Det första du tänker på när du vaknar - Jag vill inte..
Mest saknade minnet - sommarminnen
Favorit Färg - Alla, typ.. :)
Mat - Grillat fan ;)
Sport - Fotboll (;
Djur -  Katt
Glass - Glass (((:
Affär - Olika
Sallad - vadå sallad..? Grekisk (?)
Skådespelare - Robert Pattinson (?)
Låt - Medina's Sagoland
Nummer - 11
Årstid - Sommar!!!
Parfym - Kommer inte på vad den heter :)
Kroppsdel på motsatta könet - mage/rygg, mjau!
Vad vill du bli när du blir stor - framgångsrik
Hur vill du dö - somna in
Vem av dina vänner är mest högljudd - Livi ?? :)
Vem får dig mest att skratta - David :)
Vem har du känt längst - Fanny Öhrn :)
Vem är blygast - Vene, Fanny Thuresson va iaf..
Bästa känslan - glädje & lycka (:
Värsta känslan - när något gått snett..
Vart vill du bo i framtiden - Stockholm/Utomlands
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - Mycket :)
Blivit dissad - nja?
Rymt hemifrån - Hehe..
Föreställt dig ditt ragg naken - hihi ;$
Skolkat - Verkligen inte (((:
Tänkt på självmord - nee.. ;s
Sovit utomhus - Tält..? :)
Varit otrogen - NÖ :)
Sett en död människa - bara på TV
Druckit alkohol - Självklart inte...
Ätit sushi - ja (:
Varit på en scen - varje dag hela dan!
Snattat - oskyldig
Blivit nerslagen - farligt

Haha, jag försökte ;) <3

1 december,

OHYEAH.

Första december fan, snart JULAFTON. Fan va kul.. Har dock inte köpt en enda present.. Men.. Haha, får väl göra det snart. Jag ska köpa till mamma, pappa och broder.. Tror jag.

Jag har pluggat spanska hela kvällen. Ne.. Inte riktigt va.. Har typ spelat gitarr och suttit vid datorn. Börjar bli lite hungrig.. Jag har inte ätit någon middag. Imorgon har vi spanska förhör tror jag..(?) Har inte ens öppnat boken, tror inte jag kommer göra de heller. HEEE.. Ska dra mig in i duschen, göra en kopp te, sätta mig framför tvn med en näve pepparkakor. Segt. Men det är sånt vi gillar :)


Mormor, gullig..♥

Jag o Bror, Sommar.

Random bild, cykeln jag ramlade med.. (y)

Hehe, ledsen för uselt inlägg, men..

Puss. /m :)


ett år hemspråk = resultat

tjena mittbena!
Jag komihåg för ett år sen så kunde inte jag en enda bokstav men kan jag läsa och skriva och det är ju nice.
Något mer som är naice är att jag för någon anledning har varit jävligt glad hela dagen.  Men nu har jag skrivit färdigt en ingress elr vad det nu hette...............................................................
ha en bra dag.

det här är ungefär hela alfabetet men det finns lite till :)



                kramar Aida

God Morgoon.

Jag sitter i köket och äter frukost, märkte att jag inte har på brottom så jag kunde blogga :)
Igår kom inte min mormor. Hon är istället på ett bårhus.. Drar till pappa, för mamma ska åka ner till växsjö, och sedan vidare till sölvesborg till min morfar.
Men, jag kämpar på. Försöker vara glad iaf, och jag går till skolan och hela köret..

NU SPELAS - Stockholm I Mitt Hjärta, Med Petter, ♥

Pussssss :)


Gullig bild.. Fast ne :)

RSS 2.0