Häähäää..

Sitter i köket, och lyssnar på musik, as härligt faktiskt.. Mamma väntar på att jag ska gå ut med sopporna, men jag vene om jag pallar de.. Aja, men jag funtar på och gå upp och sätta på tv'n, ta det lite lugnt..
Jag har varit jätte seg idag, ledsen för de.. Iaf,

Luciatåget va skiiit fint, började gråta, väldigt fint.. Lackade ur på david för han såg ut som en luffare, haha.. Sen gick vi till uppis, våran klass hade håltimme, skit skönt.. La mig i en soffa, och höll nästan på o somna.. Sen började vi igen, efter en och en halv timme typ..? Vi hade NO, och sen slutade vi.
Hur härligt är inte de?

Efter att vi slutat gick jag och emelie hem till emelie, vi, eller emelie bakade en äppelpaj, ganska gott faktiskt.. Vi tog det hur lugnt som helst, och typ snackade. Sen satte vi på as hög musik, och bara.. Typ gjorde inget, vi bara satt och smsade, vi pratade typ inte på en timme, det va as härligt..! Haha..
När hennes mamma kom hem tände vi en brasa, sen drog jag hem, för pappa skulle komma och lämna en julgran hos mammii, så jag gick hem.

När jag va hemma badade jag ett tag, och tvättade håret osv, sen gick jag ut och åt.. Ovh nu har jag fastnat framför datan.. Haha, em.. m.. Haha, jag har inte så mycket mer och skriva, men jag lägger in lite bilder..


Från i söndags, när jag och livi va i nackaa :)

Aida, förra fredagen :)

Igår, mina och livis påsar med julklappar :)))

Moa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0