sjuk

Sjuk igen. Gick hem från skolan innan lunch, börjar få feber och borde egentligen inte sitta vid datorn.
Ellen, Johanna och Berfin, kan inte vi göra något med Lova nån dag? Saknar er. Tack för senast! :)


/Ida

"fuck you all"

Sjuk såklart..! Men så blir det när man börjar skolan. Eller hur var det nu igen? Jag chillar omkring i en förstor skjorta som jag har knytit (precis som i Ellens senaste oufit i förra inlägget).

Är sjukt sugen på en chai-latte! Men Oboy får det bli istället, jag vet att jag är tjock :)
Halv fyra gäller det.. Det stora mötet i Gullmars. Ja.. vi får hoppas på det bästa. Hoppas allt e bra med er andra.

"Sjuka" egobilder.




Bruna linser såklart!!
Puss /ida

outfits under året ;)

Tjenare tjenare saknar mina tjejor ♥:*
Har skrapat ihop lite "outfits under året" !
IDAG♥
haha har haft mycke strumpbyxor o mjukisar :P




idag kl 4 ska jag åka till Bella o Bastian ( Isabella o Sebastian) och sova hos dom :)

ps. är det nån av er tjejor som vet varför texten blir blå??

//Ellen :)

Home sweet Home....

Är hemma från Turkiet och jag kan säga att jag inte har blivit brun! Fast jag är redan lite lite brun men iallafall. Vi har bara vart i min mammas by där hela släkten är. Jag har levt i över 40 plus grader värme i tre veckor!! Riktigt helvete kan jag säga (Kanske jag har blivit lite brun vet inte?)vi har mest suttit inne. En sak kan jag säga vilket låter lite konstigt men jag gillar INTE barn lika mycket efter denna semester. Har haft kusiner där som är runt fem sex år gamla och de var inte så himla trevliga. En av dem ljög till och med jätte mycket. Pallar inte förklara men jag måste prata med nån av mina flickor. Hallå någon ring eller nått jag vill verkligen göra nått med er innan skolan börjar eftersom det är bara en vecka kvar!! Vill prata om en massa saker som har hänt och jag tror också ni vill det så RING!!!

//Berfin=)

?

Hejj.

Jag är fett varm! ligger dock med täcke och har en dator i knät, konstigt att det blir varmt...?
Idag träffade jag TM5 ganska kul, drog till donken köpte en flurryyy och 4 cheesbuurggareee. FET. Ida tog en, och Jakob och Gustav tog en, så.. Det va iaf sjukt gott, har inte ätit det på typ en månad eller nått... hahahahahha FET!
Just nu sitter jag och bygger ihop kinderägg leksaker, hahah, det är kul.. Aja.. Pusss hej, har inget mer att skriva.. eller jag orkar inte............... hahahha. puss <3

Mooa <3

Trött, Cool, fullt upp.


Hejj.

Igår, kan man väl säga, haha, kom jag hem, och jag har inte sovit på planet alls, och är fett trött, ska bli fett härligt att sova, fett underbart, men okej, det har varit jätte härligt i grekland, och jag har inte alls blivit brun, hahah, jag håller på att ladda upp bilderna på datorn, det är typ 1001 bilder, det är dock från när jag va på landet oxåå, jag har haft ett as härligt sommarlov, men det är inte slut än! men aa.. Imorgon ska jag träffa Ida, och jag har typ frågar 3 pers om jag kan sova hos dom, jag måste liksom sova där hela helgen, och Ida, kommer dom från gävle, och Livi, tror det, och Fanny Öhrn åxxoo :D så, annars kan man ju liksom sova en dag hos livi en hos fanny eller ida eller vad som helst, jag vet inte :D hahahahahaha. Men, frappe, det är fett gott!!!!! Det är typ IsKaffe :D Asgot!!!!!!! emm, jag vet inte vad jag ska skriva eller har skrivit. men här kommer bilder IAF.
SomSagt, C00L :)

MM.. Colaaa <3

FettHärligt!

Haha..

mm.. Klubba :D

häligt..

sexiiiiiigt (y)



HAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAHAH.. Fan..

Är det bara jag.. Eller ar jag haft en vild sommar..?


TackGumman, som klarade av mina jobbiga snack, att du finns. Betyder mycket för mig, den sommaren tar jag gärna om. Loveu

BaraFörAttJävlasOsv.


frappe :)

jag är cooool :)


GaletVärre.

Är det bara jag.. ellerärjagsjuktball?:)

:)

StoltFotograf :)

Kallt.. Och fett äckligt, kolla mina strumpooooor :D

Anledning Till Att Jag Hatar Spindlar

Fyfan

Jag är coooooool
Kolla mitt ögAAA!

Stenhårda;)



Fan va härligt sommarlooov, Dåliga bilder, men ändå! :I

Pussar, Moa,<3

godnatt

 

frankie

darlings, var är ni?
Vi måste göra något snart, ALLA sms:ar mig så fort de ser detta. Är i behov utav mina älskade girlfriends. Behöver snacka om killar nu..!!!!! Vad sägs om en fika någon dag?

ÄLSKAR ER!!


Pussar från en galen, desperat & blond tjej :)

R.I.P Whiskey<3

I övermorgon åker jag till Italien och hälsar på farfar! Det ska bli jätte kul! ... Men Farfars ena katt, Whiskey, dog för inte så länge sen och hon var världens finaste katt och hon har vart hos farfar i hela mitt liv :´(... Hon blev hela 23 år gammal så jag visste att det snart skulle hända... Hoppas du har det bra Whiskey och hittar något fluffigt moln där uppe i himmlen som liknar ryggstödet på farfars soffa... Hon har alltid legat på ryggstödet när vi kommit hem till farfar ♥
De har en katt till som jag tror är 10-15 år gammal hon heter Mimmi... jag undrar hur hon reagerar när Whiskey är borta??
Rune gubben är på vallen , farmors stuga i Jämtland, och även om jag hälsade på honom nu i veckan så saknar jag honom jätte mycket!♥
Han kommer hem om två veckor!! och har innan vi hälsade på vart hos farmor jätte länge!!
Saknar min pussgurka!!
( Hittade en bild på fjunisen som Ebba har tagit nån gång)
Puss o kram Ellen♥

...

Jag lever.....Hej då....ring mej....

RSS 2.0