Spetslinne från H&M


Nytt!
Spetslinne i svart,
49:- från H&M

Puss Ida


Justin Bieber /BY IDA

Justin Drew Bieber är jordens finaste 16-åring. Han sjunger bäst på jorden och han är sjukt söt vilket är ett stort plus! Han verkar ha en sådan otrolig bra personlighet och jag skulle lätt välja en fika med honom framför 5000 kronor i plånkan.

Vad skulle ni valt?

Tältning :)

Inatt sov jag i tält på Gustavs trädgård tillsammans med Moa, Linnéa, Adam, Gustav, Aksel och Jakob! Mysigt var det. Vi grillade på kvällen tillsammans och körde sen sanning eller konka i flera timmar. Jag sov totalt i ca tre timmar och är seriöst dödstrött just nu. Somnar nästan framför datorn, haha! Skola imorgon, ska lägga mig klockan åtta. Sjukt tidigt men jag är sjukt trött.


Vad kan det vara för bilder från tältet som ni inte får se..? ;)

Kyssar /Ida


Jag vet.......

Jag vet att jag inte bloggat på flera veckor. Men lite saker i familjen har hänt och jag har haft teater och inte pallat nått. Har vart skit trött. Men men till nått annat jag ska ha tjejmiddag på fredag och vet fortfarande inte vad vi ska göra. Vet att det verkar lite dumt att jag ger ut inbjudningar utan att veta vad vi ska göra. Men om nån av er vet nått skit kul man kan göra med 10 tjejer skulle det vara bra om man lämna en liten kommentar=)
Nu är det bara 6-7 dagar kvar av skolan!! Kul med sommarlov men fortfarande tråkigt för jag vill inte lämna den här klassen. Tänk att man har har vart med samma klass i nästan sju år!!!!!

Men nu ska jag kolla på Melrose Place ses senare

//Berfin

:)

Hej pårejj :)


Sitter och chillar vid tvn och datan. As najs :) Typ klockan 3 eller något, ska typ Gustav, Jakob, Aksel, Ida, Linnea och typ kanske Adam, tälta, det är dock bara ett 6 manatält! Fast det kommer väl antagligen bli sjukt kul!!!!!!!!!
Vi ska typ grilla, och typ chilla, det är lite synd bara att det är så dåligt väder :(
Har inte mycket mer att säga, det va sjukt kul igår bara!!!! Fast jag har as ont i mina händer! Typ nästan blåsor!!!! :)


// Mooooooooooooooooaaaa <333 :)

Lala

Hej Bloggeeeen :)


Jag har inte önskat vilka jag vill ha i klassen änn, skulle gjort det idag, fats jag stack hem, har värsta nackspärr! Hoppas jag är bra imorgon...

Jag har igen att skriaaa...

Men seriöst........................ Fan va hemskt....


Skugggggggggggggaaaaaaa :)

Bjudeeeeeeer på deen :)

// Moooa <3

Ida story del 2

Den kvällen då vi låg och sms:a var jag lycklig. Den lyckligaste människan på jorden. Dagen efter vaknar jag upp och kollar mig själv i spegeln. Ruffsigt hår och svart i hela ansiktet. "Skit också" hinner jag tänka och går till badrummet för att tvätta bort allt smink i ansiktet. Jag granskar mig själv, och bestämmer mig för att köra osminkad.
I tre år har jag gått sminkad och aldrig varit "operfekt" i skolan, eller ens hemma. Idag tänker jag skita i vad de andra säger. Vid frukosten äter jag två mackor med smör på, hela tiden tänker jag på Jacqueline. Jag vaknar upp från min egna lilla värld när mamma klappar händerna framför mig.
- Men vad gör du?! skriker jag.
- Jag ville få kontakt med dig, vad sitter du och tänker på? säger hon och skrattar.
- Ska du skita i, säger jag men ångrar mig genast. Hon var inte alls otrevlig ju.
Mamma suckar och går mot hallen.
- Förresten borde du fixa dig snart, vi ska åka om en timme, säger hon.
- Kul Mamma, kul, svarar jag och skrattar för mig själv.
- Jag är bara ärlig! Du borde faktist börja om du vill bli klar..
- Mamma! Jag ÄR klar! säger jag och ställer mig upp. Jag har ett par mjukisbyxor och pyamaströja på mig. Mitt hår ser ut som ett fågelbo och jag snurrar runt och går sedan mot mamma som om jag gick på en catwalk.
- Haha, lilla gumman, gå och fixa dig nu! Jag köpte ny hårspray och en ny tröja till dig. De ligger i en påse i dit rum!
Jag lyssnar halvt på mamma när jag går upp.
"Jag sviker Jacqueline" tänker jag när jag sätter på mig den nya tröjan mamma har köpt. Den är svart och med en kursiv text står det I love my life. Jag sätter på mig ett par håliga ljusa jeans men skiter i sminket. Något måste faktist ändras.
Håret sätter jag upp i en tofs och sätter sedan på mig mina gympaskor.
- Ska du verkligen ha de där skorna? frågar mamma och jag kollar hastigt ner på de smutsiga skorna.
- Ja. Det ska jag faktist, säger jag samtidigt som jag lyfter huvudet och går ut till bilen.
I skolan står redan Jennie där med sin pojkvän, Robin. Så fort jag ser henne ångrar jag mig. Jag skulle ha tagit de svarta läderstövlarna, jag skulle ha sminkat mig, jag skulle ha plattat håret och jag skulle verkligen ha tagit å mig de där nya örhängerna som låg tillsammans med tröjan i påsen jag fick av mamma.
Jennie ger mig en blick som gör att jag vill försvinna från jorden, försvinna från livet.
- Åh.. hej.. säger hon och kollar från mina fötter och upp till mitt ansikte och upprepar det.
- Hej.. alltså jag hann inte riktigt imorse.. säger jag och kollar bakom Jennie. Där står Jacqueline och ler mot mig. En sött litet léende, men snabbt försvinner hon.
Jag kommer tillbaka till verkligeheten och Jennie står och kollar på mig.
- Det här är ju en katastrof..viskar Jennie till mig och börjar dra i mitt hår och ta upp smink ur hennes väska. Efter några minuter är jag färdig och jag ser bokstavligen ut som en av de där sminkhyllorna inne på KICKS.
Jacqueline kommer fram och kollar på mig.
- Vad faan..? säger hon och skrattar.
- Vad säger du till min kompis?! säger Jennie och puttar undan mig. Hon ställer sig öga mot öga med Jacqueline.
- Vad faan sa jag! säger Jacqueline och plutar med läpparna. Sen börjar hon skratta. Hennes skratt är det finaste på jorden.
- Du ger FAN I MIN KOMPIS! skriker Jennie och puttar Jacqueline baklänges. Hon slutar skratta och ilska väcker till liv i hennes ögon.
- Och du ger fan i mig, säger Jacqueline och puttar Jennie tillbaks.
- Låt mig va! skriker Jennie och slår Jacqueline. En rak höger i ansiktet, och då vaknar jag upp från min lilla drömvärld.
- LÅT BLI JACQUELINE! skriker jag och puttar undan Jennie. Jacqueline ligger på golvet och jag sätter mig på huk brevid.
- Vad fan säger du? Vet du, du får välja. Mig eller Jacqueline. Jag, som har varit din kompis i fem år, eller det där lesbiska missfostret, skriker Jennie och tar tag i mig. Hon stirrar mig rakt i ögonen. Så mycket går omkring i mitt huvud. Är Jacqueline lesbisk, eller sa hon bara så? Är Jennie en äkta vän? Gillar verkligen Jacqueline mig på riktigt?
- Vet du vad, jag väljer Jacqueline, hör jag mig själv säga. Det hugger till i hjärtat samma sekund som jag säger det.
- Fyfan.. fyfan vad du är falsk! skriker Jennie. Hon går ut, jag vet inte vart, men jag tror inte att hon är kvar i skolan just nu.

Greyson Michael Chance!<3

Han är bara 13 år!!!
Du äger Greyson!!!!♥
haha visst är han bra!!??
//ellen♥

redigering i triss

Så mycket egobilder från mig i samma inlägg.. ni måste vara överlyckliga!
"Haha skämt åsido" Alla bilder är förresten redigerade på picnik, inte så himlans proffsigt gjorda heller. Har ju inte premium på picnik, så de blir inte så superbra ;)





Puss! /IdaIdaIdaIdaIdaIdaIdaIdaIda




Story by Ida

Självförtoende.
Hon gick in där i skolan en dag, den där konstiga tjejen. Hon hade olika strumpor i klara färger och ett par rosa Hello Kitty hörlurar. Hon lyssnade på någon sorts dunk på högsta volym och blundade och följde huvudet i takt med musiken.
Hennes hår var i en slarvig knut och på hennes tröja stod det med svarta tjocka bokstäver "Jag är inte döv, jag skiter bara i vad du säger". Hon hade ljusblå slitna shorts och hon hade inga skor. Jag satt som förstelnad och kollade på henne, tills jag plöstligt vaknade i ett ryck när Jennie kom fram och viskade i mitt öra Fyfan vad hon är ful! Jag nickade och kollade hastigt på henne. Hon hade stängt av musiken och lade ner sin Ipod i hennes väska, eller om man nu kan kalla det för väska. Det såg mer ut som en nallebjörn med en dragkedja på magen. Nallen slängde hon sedan upp på en hylla.
Både killarna och tjejerna viskade nu, och man såg att hon märkte det. Men hon verkade verkligen inte bry sig. Hon vred på huvudet och kollade rakt in i mina ögon samtidigt som Jennie fortsätta viska i mitt högra öra.
- Det här är ju tragiskt, sa "den konstiga tjejen" och gick sen rakt in i klassrummet och satte sig på en bänk.
- Vem tror hon att hon är egentligen? sa Jennie och slängde med hennes bruna långa hår och satte sedan hennes arm kaxigt i midjan. Jag tror jag mumlade någonting, och sen gick jag in i klassrummet.
- Hej barn, sa vår lärare Karin och bläddrade igenom några papper lite snabbt. Någon hälsade tillbaka tyst längre bak i klassrummet.
- Vi har en ny flicka, som ni kanske har märkt. Hon heter Jacqueline Petterson, vill du komma fram och säga hej Jacqueline?
- Nej tack, svarade Jacqueline och skrattade. Hennes skratt var högt men gulligt. Jag kunde inte låta bli att le.
- Vad flinar du åt? Håkan eller? väste Jennie och gav mig en bitchig blick.
- Inget, svarade jag kort och kollade mot Håkan som satt och utforskade sin navel, och jag började le lite smått igen.
Direkt när jag kom hem sprang jag upp till rummet och slog på datorn. Jag skrev in "Jacqueline Pettersson" på facebook, och höll tummarna medans den sökte. Det kom fram tre alternativ, men den ena bilden verkade mer bekant och jag klickade.
Visst var det hon! Profilbilden var beskärd från gruppbild och man såg två axlar brevid henne. Hon skrattade på bilden och hon hade tuperat långt ljusbrunt hår. Hon hade glittriga stjärnor i ansiktet och hennes ögon var svarta. Hon hade en randig tröja med olika färger och ett par svarta shorts. Efter att ha tittat på bilden ett tag så gick jag in på hitta.se.
- Om någon visste vad jag gjorde just nu.. sa jag och skrev in hennes namn. Det kom upp ett telefon nummer och jag tryckte sakta in hennes nummer på min telefon. Tillslut tryckte jag på den gröna luren och efter två toner hörde jag henne. En magisk röst. Jag fick panik och slängde sen telefonen ifrån mig.
- Vad fan håller jag på med? sa jag högt för mig själv och lade mig på sängen. Efter tre timmars sömn vaknade jag till och det var dags för middag. Snabbt kollade jag mig i spegeln. Mörkbrunt hår, långt. Ner till rumpan. Tajta byxor i Cheap Monday modell och ett vitt linne där det stod "I Love You". Linnet hade jag fått av Jennie i somras då jag fyllde år. Då var det bara hon och jag, sen vart hon annorlunda. Hon hade också träffat en ny kille, Robin. Han rökte och hade en alldedes för stor baseball jacka i blått hela tiden. Han var snaggad och var kriminell på flera vis.
Det där var för flera veckor sedan.
Nu är jag påväg till skolan och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är så vanlig. Killar hit och dit, som egentligen inte betyder någonting. Jacqueline går fortfarande i vår klass. Hon har inga kompisar, och visar inte att hon vill ha några heller. Jag kollar på henne ibland, det går inte att hjälpa. Jag kan inte sluta tänka på henne, vad är det med mig? I skolan skriver jag hennes namn på mina böcker, och suddar sedan så fort som möjligt ut det.
Imorgon är det klassresa, Jacqueline ska med. Hoppas jag iallafall. Varför vet jag inte. Jag känner henne inte ens, men jag vet nästan allt om henne. 
Jag hör inte vad läraren pratar om, men helt plöstligt räcker Jacqueline upp handen.
- Jag kan inte komma imorgon, säger hon. Hon rör sig inte, hon blinkar inte ens. Helt still sitter hon på sin plats och väntar på frökens reaktion.
- Varför inte? hör jag mig själv säga. Hon kollar på mig, och jag känner hur det hättar till om mina kinder.
- Jag vet inte, säger hon och ler.
På kvällen ligger jag med telefonen i handen, och skriver samma sms om och om igen, men skickar aldrig iväg det.
"Jacqueline. Varför kommer du inte imorgon? Det vore så kul!" skriver jag, och råkar trycka på skicka.
- FAN! skriker jag och försöker stoppa det, men det har redan skickats.
- Vad?! hör jag brorsan skrika.
- Inget, jag skojade bara, svarade jag och stirrar på mobilskärmen.
Min brorsa kommer in i rummet och kollar på mig.
- Vad heter han? frågar han.
- Vem? frågar jag och släpper inte blicken.
- Din kille? Du är ju helt beroende av honom, du sitter ju tillochmed och söker på honom på google, säger han och skrattar.
- Ha ha, superkul, säger jag och kollar rakt in i Johans ögon.
- Jag är inte kär, dra! säger jag och stänger dörren med foten. Johan gör pussljud och försvinner sen ut.
- Här ska drickas! skriker han och tjoar, och stänger sen dörren.
Jag får ett sms. Jag får panik. Jag klickar på Läs meddelande och mitt hjärta bankar fortfortfort.
"Vem är du?" Hon svarade! Jag svarar snabbt som tusan.
"Lina. I din klass! Det vore superkul om du kom med, jag vill lära känna dig! ;)"
"Yeah right. Ni är inte intresserade i vilket fall."
"Jo, jag är verkligen det. Jag vill veta vem du är påriktigt"
"Care"
får jag i svar och det hugger till i hjärtat. Hon hatar mig säkert.
"Förlåt att jag frågar, men har du pojkvän?" frågar jag. Varför vet jag verkligen inte. Ren nyfikenhet kanske?
"Nepp. Gillar inte killar på det viset. Nu har du något att berätta för Jennie, vad roligt ni kommer ha. Sprida rykten, trevlans"
"Varför säger du så? Helt ärligt gillar jag inte Jennie"
Den kvällen låg vi båda i olika rum, i olika världar och smsade med varandra.
Det var då jag insåg att jag var kär.
I Jacqueline.


Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis :O

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ
Som svar på eran fråga.. Ja, jag har damp. :) Och nej. jag är inte allmänt kåt.... *Eller är jag..?*

Okej, nu ska jag vara ärlig.....???!! :)

Eller ska jag..............????????!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tihihihihihihihihihihihihihihihihihiih, MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHOSTHOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



ohhhhhhjjj, shot va skumt det blev däääääääär asssssssssssssssssssssssssssssssssssoooooooooooooooooooooooooooo!!!

Nej men nu ska jag vara ärliiiiiig :OOOOOOOOOOOO

Eller..?

Är du säker på att jag inte bara driver med er dåå?

Nej exakt...

Skojjjjaaadeeeeeeeeee, jag driver med er vettniii.....

Ärligt talat..

Kolla längst upp så ser ni hur "ärlig" jag egentligen ärrrrrr................



- Molly..?
- Mm..
- Är jag ärlig?
- Detruu...
- Kangaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!
- Booooooooyyyyy
- ojojojojojojojojojojojojojojojoj.! Vad knasigt det bleeev!!
- Sickan..?
- Jag har en plan. Varnhedern, jag behöver: 10000000000000000000000000000000000000 kådiisar, glidmedel och en säck potatisar.
- Vad ska du ha det till?
- Jaaduu.. Potatisarna.. Ja det vet väl alla vad jag ska ha dom till? Glidmedlet är för att de ska åka in lättare.. Och kådisarna..
- Jag vill inte ha detaljerna.










Fortsättning följer...




Eller gör deet..?

BAM BUM BÖÖÖÖÖM


/// mOAAAAA.....

Eller är det..?



// "Jag har en plan" and "Jaa, det fixar jag vettu".... AND "Vilkeeeeen jävlaaaaaaaa smäll"

Vad är kul att läsa?;)

Tjenare jag har en liten fråga :Vad tycker ni är kuligt att lääsa??:O
Det skulle bli kul om ni svarade för jag kommer liksom aldrig på nått att skriva :o hahA
här kommer iallafall en före oefterbild:P
fööre:
efter:
haha bara lite fixad:P
Haha jag ser muppad ut på båda bilderna haha
//ellen

Bildbomd; Yesterday

Hej! Skitdålig upptadering från min sida.. I know! Iallafall, här kommer en liten bildbomb från gårdagen då vi var i Björkhagen på utflykt. Jag orkar inte skriva beskrivning till alla bilder, så ni får nöja er med bilderna bara :)
"Alla bilder är förresten tagna med min systemkamera :)"










PUSS /IDA


Snopp :) (igeeeen)

Heeeeeejjj allihopa (Robert)

Hahaha, LoL

Iaf, idag va jag med far i farsta.. Vet ite varför jajajjajajjajajja xd
LoL nu kom simon hem och Edvard.. Dom garvar åt mig :(

Robert... Häär::


Nyvaken :)

LooooooooooooooooooL


//moooa <3

Snopp :O

Hejj.............................................................................


LoL
























;PpppppppPpppPppppPppPPPPpPPPpPPPPPPpppppppppppPpppppPp

























Hejdååå :))))))



//mooooooa <3

varför ska jag alltid få ider från Foki?

Jag hittade ett par jeans som är lite udda, är det nån som skulle vilja ha dessa jeans?
Idag är det premiär!!! Alla som läser detta NI BORDE SE "MOMO ELLER KAMPEN OM TIDEN" ENSKEDESPELET!!!!!!!
Puss jojjo

Premiär today ;)

Idag är det äntligen premiär av "Momo eller kampen om tiden"!
ska bli jätte skoj:D
Om det är nån som vill gå är det smart att gå imorrn för det finns så många platser kvar så att vuxna får betala ungdoms priset nice va?;) haha
biild:P:
=)
hoppas ni kommer o titttar :)
//ellen♥

Oj

Jag har ingen aning vad som hände med förra inlägget, men något gick helt klart snett iallafall.
Mitt budskap var att dessa tights var snygga iallafall! :)


Puss! /Ida

I'm in love!

Är det bara jag som älskar dessa tights? I'm falling in love!

Skulle dock nog aldrig använda de, men de kostar bara en hundring från Nelly.com!
Oj, varför vart texten stor? Wierd.


Puss Ida


teater jippi=D

Jag äällsskkaarr teatern! Det är jätte skoj och på lördag är det premiär!!!!:) :P ska bli as skoj...
Nu ska jag... jag har faktiskt ingen aning om vad ja ska göra nu:O:P:S Får hitta på nått:)
kommer inte på nåtto skriva ;P
nu kommer nån

see ya//ellen 

fjuunisss=)♥

Lala <3

Hej Bloggen!

Snart kommer Livi till mig.. Och jag vet inte vad vi ska göra, haha, men det kommer iaf bli kul, jag har alltid kul med Livi.. Om vi inte snackar om värsta dramatiska sakerna! Xd haha, emm... Vad ska jag mer säga? Den här texten är ju ful! Hahaha, är det bara jag som tycker det? Hihi, en sak jag kan störa mig på... Hihi.. Men assa pappa har "rensat" min dator, så det är ganska snabb nu hihi. Har börjat g33ka where is the love med black eyed peas! Hihi, sjukt bra låt assoo! Jag tycker att black eyed peas bara gör sämre och sämre låtar. Dom gamla är bättre! Tycker jag personligen. Justin Nozuka är oxå bra. Haha. Livi går nu :)
Gårdagen:

Jag träffade Emelie typ klockan halv nio, sen gick vi ut på typ en promenad! Vid sockenplans tunnelbanestation träffade vi Dessie och Alma? Och vi stod och snackade med dom i typ en minut? Sen gick vi mot parken, och då följde några efter oss och skrek as högt, så Emelie ringde sin pappa som kom och hämtade oss för vi blev jätte rädda! Sen kollade vi på 2012 och sen fick jag skjuts hem, så jag får hämta min cykel idag, jag tror jag gör det när Livi kommer. Då kan vi ta en promenix haha LoL.. Igår åt jag stockholms största räkmacka, coolt va? På Nordic sea hotell inne i stan, vid Nordic Light hotell. Om fyra dagar flyttar jag. Bytte text eller assa aa ni fattar hahaha, LoL! Aja


Bästa bilden!!!!!!!!!!!

// mOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOa <3

iheg

Snabbt inlägg ska på lady gagas konert nu ska vi åka
Puss på alla!! jojjo

HÖHÖ, F L U M M ? !

Robeezz säger:
haha
HAHAH
Kmr det bli roligt att byta skola+
*?
MoaÅberg säger:
NJAAAA
Robeezz säger:
Samma här
Roligt att byta *Skola* men inte friend'sen
Ska du o Fanny Emelie o alla ni gå i samma skola?
MoaÅberg säger:
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN
HAR DU KVAR DET VI SKRIVIT?
Robeezz säger:
aa
MoaÅberg säger:
SEN TYP DET DÄR OM MENS?
Robeezz säger:
aa
MoaÅberg säger:
ALLT DÄRIFRÅN?
Robeezz säger:
Robeezz säger:
Heejj!<3
Du har precis skickat en vibb.
Robeezz säger:
Moa
Drev
MoaÅberg säger:
HAHAHA
NEJ
HEJ
Robeezz säger:
Allt därifrån till hit
MoaÅberg säger:
JAAA
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
SKICKA PÅ TYP NÅTT SÄTT, MÅSTE HA DET
Robeezz säger:
Jag e ju bra
Okej
Från mens grejen elr?
MoaÅberg säger:
FRÅN ALFONS
Robeezz säger:
Okej
Haha^^ Alfons
MoaÅberg säger:
HAHAHAHHA
Robeezz säger:
nej
Det går inte att kopiera in allt
Hur ska jag göra?
MoaÅberg säger:
MEN.... LITE DÅ?
Robeezz säger:
Skype?
MoaÅberg säger:
JAA
Robeezz säger:
Okej
MoaÅberg säger:
SKYPEEEE
SMART
Robeezz säger:
Tack
MoaÅberg säger:
HAHA
Robeezz säger:
Ja! Det går
Logga in nu! Sega Moa<3
MoaÅberg säger:
YEEES
JUSTE
VÄNTA
HAHAHAHAHA
Robeezz säger:
Okej
MoaÅberg säger:
JAG ÄR JU INNE
Robeezz säger:
whaat
MoaÅberg säger:
JAG ÄR DET
TACK
Robeezz säger:
Ja!
Varsågod
MoaÅberg säger:
PUSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robeezz säger:
Puss!<3
Jag räddade din dag, ahahhahahah
MoaÅberg säger:
JAA
THANK YOU
Robeezz säger:
Varsågod
Skaru lägga upp det på Bloggen elr?
<3
MoaÅberg säger:
AA
XD
HAHA
Robeezz säger:
Haha xD
Aboou!
Juste"!
Skulle redigera filmen
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHHHA
FAIL
Robeezz säger:
Hahaha
Ajaa
MoaÅberg säger:
HAHAHA
Robeezz säger:
Jag kör *Upptagen* nu
Hahahah xD
MoaÅberg säger:
HhHHhHhHAHAHAH
Robeezz säger:
Fan vad jag glömde bort
^^
MoaÅberg säger:
ÄRU UPPTAGEN? ASSA SKARU GÅ? <3
Robeezz säger:
Nej
Men så ingen annan stör mig, Bara du
Hhahahah
x)<3
MoaÅberg säger:
HAHAHA
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
:
Robeezz säger:
:
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHAH
HÄRMAPA
Robeezz säger:
haha que?
Hahah aa
^^
MoaÅberg säger:
VAD BETYDER DET
?
Robeezz säger:
ApHärmare
Drev
"Vad=Que"
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH
Robeezz säger:
Hahahah ^^
xD
MoaÅberg säger:
JAHAA AHAHAHA <3
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
HHII
Robeezz säger:
Yii
Yoggi
MM m Mm
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAH VAFAAAAANANANANANANANANANAN
XD
DAMPOOOOOOO'
Robeezz säger:
Okej men nu får jag be om en tyst minut
Skriver Text HipHop/Rap
Det handlar om en guzz....
Den här "BEATEN" ska jag ha
http://www.youtube.com/watch?v=TJ6j0W9oIOU
Drev håller int på me  "Rap" Musik längre....
MoaÅberg säger:
HAHAAHAHAHAHHAHA
XD
Robeezz säger:
Haha
men seriöst nu
Ingen skrivande
måste göra den här filmen
MoaÅberg säger:
OKIIIIIII
SSSSSSSCH
Robeezz säger:
Elr asså du kan men svarar segt xD
Puss puss<3
MoaÅberg säger:
PUSS PUSS.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Robeezz säger:
haha
HAHAH
Kmr det bli roligt att byta skola+
*?
MoaÅberg säger:
NJAAAA
Robeezz säger:
Samma här
Roligt att byta *Skola* men inte friend'sen
Ska du o Fanny Emelie o alla ni gå i samma skola?
MoaÅberg säger:
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN
HAR DU KVAR DET VI SKRIVIT?
Robeezz säger:
aa
MoaÅberg säger:
SEN TYP DET DÄR OM MENS?
Robeezz säger:
aa
MoaÅberg säger:
ALLT DÄRIFRÅN?
Robeezz säger:
Robeezz säger:
Heejj!<3
Du har precis skickat en vibb.
Robeezz säger:
Moa
Drev
MoaÅberg säger:
HAHAHA
NEJ
HEJ
Robeezz säger:

Allt därifrån till hit
MoaÅberg säger:
JAAA
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
SKICKA PÅ TYP NÅTT SÄTT, MÅSTE HA DET
Robeezz säger:
Jag e ju bra
Okej
Från mens grejen elr?
MoaÅberg säger:
FRÅN ALFONS
Robeezz säger:
Okej
Haha^^ Alfons
MoaÅberg säger:
HAHAHAHHA
Robeezz säger:
nej
Det går inte att kopiera in allt
Hur ska jag göra?
MoaÅberg säger:
MEN.... LITE DÅ?
Robeezz säger:
Skype?
MoaÅberg säger:
JAA
Robeezz säger:
Okej
MoaÅberg säger:
SKYPEEEE
SMART
Robeezz säger:
Tack
MoaÅberg säger:
HAHA
Robeezz säger:
Ja! Det går
Logga in nu! Sega Moa<3
MoaÅberg säger:
YEEES
JUSTE
VÄNTA
HAHAHAHAHA
Robeezz säger:
Okej
MoaÅberg säger:
JAG ÄR JU INNE
Robeezz säger:
whaat
MoaÅberg säger:
JAG ÄR DET
TACK
Robeezz säger:
Ja!
Varsågod
MoaÅberg säger:
PUSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robeezz säger:
Puss!<3
Jag räddade din dag, ahahhahahah
MoaÅberg säger:
JAA
THANK YOU
Robeezz säger:
Varsågod
Skaru lägga upp det på Bloggen elr?
<3
MoaÅberg säger:
AA
XD
HAHA
Robeezz säger:
Haha xD
Aboou!
Juste"!
Skulle redigera filmen
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHHHA
FAIL
Robeezz säger:
Hahaha
Ajaa
MoaÅberg säger:
HAHAHA
Robeezz säger:
Jag kör *Upptagen* nu
Hahahah xD
MoaÅberg säger:
HhHHhHhHAHAHAH
Robeezz säger:
Fan vad jag glömde bort
^^
MoaÅberg säger:
ÄRU UPPTAGEN? ASSA SKARU GÅ? <3
Robeezz säger:
Nej
Men så ingen annan stör mig, Bara du
Hhahahah
x)<3
MoaÅberg säger:
HAHAHA
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
:
Robeezz säger:
:
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHAH
HÄRMAPA
Robeezz säger:
haha que?
Hahah aa
^^
MoaÅberg säger:
VAD BETYDER DET
?
Robeezz säger:
ApHärmare
Drev
"Vad=Que"
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAH
Robeezz säger:
Hahahah ^^
xD
MoaÅberg säger:
JAHAA AHAHAHA <3
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
HHII
Robeezz säger:
Yii
Yoggi
MM m Mm
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAH VAFAAAAANANANANANANANANANAN
XD
DAMPOOOOOOO'
Robeezz säger:
Okej men nu får jag be om en tyst minut
Skriver Text HipHop/Rap
Det handlar om en guzz....
Den här "BEATEN" ska jag ha
http://www.youtube.com/watch?v=TJ6j0W9oIOU
Drev håller int på me  "Rap" Musik längre....
MoaÅberg säger:
HAHAAHAHAHAHHAHA
XD
Robeezz säger:
Haha
men seriöst nu
Ingen skrivande
måste göra den här filmen
MoaÅberg säger:
OKIIIIIII
SSSSSSSCH
Robeezz säger:
Elr asså du kan men svarar segt xD
Puss puss<3
MoaÅberg säger:
PUSS PUSS...................................................................................................
.............................................................................................................
.....................................................................................................................
..................................................................

DET MOA VILLE HA:


Robeezz säger:
Heejj!<3
Du har precis skickat en vibb.
Robeezz säger:
Moa
Drev
MoaÅberg säger:
HAHAHA
NEJ
HEJ
Robeezz säger:
AAJ!
HAHAH
JAG
HAHAH
HOPPADE
RUNT SEN BA *BUMS*
RAMLADE JAG
HAHAHAHAHAHAHAH
MoaÅberg säger:
ASSA SKA HÄMTA POSTEN HAHAH, JAG BAH, DET ÄR ROBERT MÅSTE SVARA ANNARS BLIR HAN LEDSEN ELLER KOMMER SPAMA MIG XD HAHAHAHAHAH DIIIIN KNAAS BRB
Robeezz säger:
Hahah okej
Det e Robert<33
Det värmde mitt hjärta
MoaÅberg säger:
HAHAH, VAAA?
Robeezz säger:
knasis knasis
MoaÅberg säger:
hhahahahahaahahahahha, du är riktigt knasiiiiiiig asssooo
Robeezz säger:
Men..
mens
^^
Haru mens =?=
MoaÅberg säger:
hahahah, va mensigt att trill
A
xd
hah
nej
aassa
hahahahahahahhahahhaha
Robeezz säger:
Hahahah
MoaÅberg säger:
trilla
hahahahahahhah
Robeezz säger:
HahHA
MoaÅberg säger:
va knasigt det blev där
xd
Robeezz säger:
JAG BA
UTS YEEAH
UTS UTS UTS
SEN BA .....!!
JAG BA "HAHAH"
satt o fllina för mig själv då
MoaÅberg säger:
hahahahahhahahahahahahahhahha, vafan? I DON'T GET IT
XD
HAHAHAHAHHA
Robeezz säger:
Jaa du Moa's IQ=0.01
Haha
MoaÅberg säger:
DÅ MÅSTE JAG VARA DÖD
X
Robeezz säger:
Skojjade med dig
MoaÅberg säger:
HAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Robeezz säger:
Fan!
Alfons Åberg
MoaÅberg säger:
VADOOOO?
HAHAHHAHAHAH, kom du på det nu?
Robeezz säger:
aa
Hahahah
Fett seg assa
HAHAHAHAHAHAH
MoaÅberg säger:
hahahahahahahahahahhahahahhahhahah
Robeezz säger:
MoaÅberg säger:
FYFAN VA SEGT!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Robeezz säger:
Nej du Super Speed
Hahahhahah
MoaÅberg säger:
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHA
Robeezz säger:
HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
MoaÅberg säger:
SUPER DUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Robeezz säger:
SUPER DUUPER SNABBT
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAH SUPER DUPER SPEEEEED!!
Robeezz säger:
MMHM
JAPP
"MAR.....''ABOU"! FETT TRÅKIG DU ÄR -*JAPP* JAG VET SOM E ^LION^
MoaÅberg säger:
DAMPOOOOO MABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY? OR WHAAAAAAAT
Robeezz säger:
Fan du fattar inte
MoaÅberg säger:
NEJ HIHIHIHIHIIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIIHIHIIHIHI
JAHA
Robeezz säger:
Marabou Japp Lion
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
JAG FATTA SEN
Robeezz säger:
xD
MoaÅberg säger:
HAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH FETT ROLIG
Robeezz säger:
^^
mm
MoaÅberg säger:
HAHAHAHHAHA JAG GARVAR FÖR MIG SJÄLV HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH
Robeezz säger:
^^Hahahahaha xD
MoaÅberg säger:
HAHAHAHHAHAH
Robeezz säger:
*MAR.....ABOu*! FETT TRÅKIG DU ÄR -*JAPP* JAG VET SOM En *LION*. MEN DU JAG TROR JAG MÅSTE TA EN *BREJK* JAG HAR JU JOBBAT SÅ HÅRT
sEDAN KAN VI ÄTA *KEX med CHOCKLAD*
MoaÅberg säger:
HAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHXD
Robeezz säger:
Jag e Finurligt rolig xD
Hahahhaha
MoaÅberg säger:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA LEK INTE DUKTIG NU-.....................................................- HAHAHAHAHHAHAH SKOJAADEEEEEEEEEEEE


// ÄRE SKOJJJJJJJ ATT LÄSA?!!?!?!?!?!?! AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH FLUMM XD // mOOOOAOAOAOAOAOOAOAOA <33

Snopp :O

Haha, LoL det är jobbigt..


Assa jag kan inte skriva eller nått @ the computer! Fett jobbigt!!!!!!!!! Hahahahah, vad ska jag ha morgon, assa seriöst, när jag bloggar bloggar ingen anna, inte för att det är så intressant XD hahaha, aja

////// MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAA <3


Random pic <3

cp

Hej, min dator har börjat cpa...


Assa jag venne, men assa så är det, ni vet fältet där nere? Det är bort, eller man måste gå ner för att hitta den, men.. Det är jobbigt -.- Hahahahah, Aja.. Är inte precis bra på att förklara vettuu... Hahahahahah

Imorgon ska jag till skansen, det kommer väl bli sådär.. Idag har jag fixat mitt kort, så om en vecka får jag bankkort och om 3 veckor får jag idkort! Najjs :) Jag venne vad jag ska skriva, jag har gråtit fett mycket idag, assa jag har kollat på film men molly, ganska roligt faktiskt. Även fast jag grät i typ en timme hahahahha..


Jag vet att jag inte är så bra på att redigera bilder.. Men men..

Fett cool jag är asssooo ;)

;)

// MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOa <33

DAMPO

Hooooooooooooooola, hihih

Hejj, ska vara lite normal nu, men aa haha..
Iaf, jag kom hem för typ ganska länge sen, pappa sitter och snackar i tel fett högt, hahah bara så ni vet xd men sen kollar jag på tv, och sen typ vet jag inte vad jag ska göra, har ingen träning eller nått idag. Fast jag måste göra läxa. Ledsen att jag inte bloggat men min dator gick ju sönder, och sen typ tog min mamma den hihi..
Emm, jag har inte kul, men jag ska försöka blogga mer än vad jag gjort på sista tiden, sorry....



LoL

// Mooooa <33

Hello

Hej ska göra ett snabbt inlägg med en låt till. Ska snart till teatern.
Låten är fråm The Vampire Diaries




Hej då måste gå nu

puss o kram

//Berfin

Sånger på hjärnan:P

Just nu går jag runt och sjunger på jätte många olika låtar bland annat "I belive I can fly", Massa olika från enskede spelet, Speechless,no one och sleepless;P
varför ska man ha så många låtar på hjärnan sammtidigt??
Jätte jobbigt man vill sjunga alla aja...
Jojjo gick nyss hem... När hon var här gjorde min syrra nån konstig jordgubbs grejsimojs dricka den va gooo:P hihi
Jag sitter vid pappis dator, intressant va?
nu ska jag träna på min so redovisning
tjingeling=)//ellen♥

tjooooo

godnatt sov så sött och dröm fiiniga drömmar:)

hihi
Idag var det teater o picknik på schemat som sagt det var skoj!:D men det var synd att inte Jojjo o Berfin kunde komma:(
Imorgon är det no-prov som gäller som jag upprepat ett x antal gånger;P
Jag har ingen aning om hur det kommer gå när vet man att man kan det man ska kunna??...
Nu ska jag hoppa i säng o läsa genom dina ögon :D!!! vet nån om det är bra?
Den borde vara bra eftersom twilight- böckerna är de absolut bästa böckerna som någonsin skrivits!!!!:D ;)
här är en lite sen dagens outfit och en bild från när jag inte kunde nått på no:n haha
T-shirt:fått
cardigan:kanske åhlens(stavning?)
Mjukis byxor:stadium
scarf:Italien
aja godnatti pussisar//ellen♥

hemgjord pizza!!!<3 mmm

Idag var jag hos Bella som sov över natten till idag:) Men vi var tvungna att gå rätt tidigt pga no- provet vi har på måndag:(
Idaghar vi (familjen) gjort egen pizza! men man blir rätt hungrig när man ska vänta på att degen ska jäsa en timma:S...
haha det ska i alla fall bli super smarrigt;P
Nä nu är jag jätte hungrig hihi ses
//en hungrig ellen♥

glömde..

Jag kom på att jag glömde lägga upp en bild här har ni mig trött och utsliten jag kom liksom hem kvart över ett igår på valborg.
puss igen jojjo

Hallo!!!!!! ^^

Igår var det valborg!!! Det var jätte kul! Jag var med Linnea, Lollo. Gustav (lollos kompis). Fredrik (Gustavs och loves kompis), Love, Carolina, Siri, Ebba, Bella och Ellen (glömt nån...? Hoppas inte det)
Juste så träffade jag Moa och killarna i klassen men jag undrar om Ida, Aida eller Berfin var där...Var ni det flickor??
Det var ivarje fall jätte kul vi stog på hoppar backen (den högsta) typ hela tiden.
Ne men nu måste jag gå min syrra har typ mini loppis utanför huset.
Hej då! Puss puss!! Jojjo

RSS 2.0