Moa Hiss/Diss.



Mysiga pojkvänner

Andra saken jag vill hissa är mysiga pojkvänner! Speciellt nu i juletider så är det ju extra gosigt att ha någon att pussa på! Eller vad tycker ni? Juletid är då alla blir lite extra gosiga och det ska man ta vara på! Mysiga pojkvänner tar hand om sin flicka & är verkligen inte bara ute efter sex! Mysiga pojkvänner kan ligga å titta på tv, gosa och bara ta det lugnt. Sånt gillas!

Julafton!
Sist men inte minst vill jag hissa julafton! Helt ärligt nu, vem älskar inte att vakna upp och inse att idag är det julafton?! Julafton innebär godmat, I STORA MÄNGDER ♥ massa fina julklappar, älskar att riva upp papperet och hitta något jag tycker om :D Sen allas tradition som är ett måste är ju Kalle Anka, spelar ingen roll hur utjatat man tycker det är, man tittar ändå! ett extra plus är det om det är snö ute!


Reklam på TV!
Jag blir så jävla irriterad så fort det blir reklam, okej om den vore kort & intressant! MEN! den suger oftast (förutom ICA reklamerna) och är sjuuuuukt lång. Vad är grejen? Snälla gör reklam någon annanstans. Gå runt i skolor, på stan, whatever. HATAR REKLAMEN. om ni ska göra reklam kan ni ju åtminstonde göra den intressant istället för lång och tråkig. suck. Håller ni inte med? :D

Vinter utan snö! :(
Vinter är verkligen inte på riktigt förens snön har börjat komma! Snö är vackert, mysigt och jätterolig :D vintern är bara äcklig, kall och blöt utan snö och då får man bara mer längtan efter sommaren, saknar Vinter ska inte vara slaskig, sånt hatar vi. Utan snö kan vi inte ha snöbollskrig, eller bygga snöslott, eller åka pulka & skidor! VI MÅSTE HA SNÖ!


/MOA :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0