skvaller



AIDA-NYTT!!
Vi har fått in ganska mycket nyheter och skvaller om Aida. Som ni läst tidigare har hon blivit dumpad av en viss "W" på en lektion. Men hon verkar ha kommit över det! Dock så total dissade hon hennes nya pojkvän "L" idag när han sprang fram för att krama henne. Hon verkar ha en dålig dag idag!!

Sen har vi även fått uppgifter om att hon ska ha sjukdomen CP. En verision av sjukdomen som gör att man ljuger och är allmänt störd.

IDA-NYTT!!
Ida har erkänt sina två (eller hon säger faktist att det är TRE!) äktenskap. Hennes lesbiska förhållande med Emelie känns just nu väldigt stabilt, hon tror att de kommer vara tillsammans längre. Att hon är delvis lesbisk är något som hennes pojkvän Arvid får ta helt enkelt.

BERFIN-NYTT!!
Berfin har lämnat oss. Hon kom inte till skolan idag, och på facebook skriver hon att hon ska till Aldan. Vi vet inte exakt vad det är, om det är en stad eller en person. Vi gissar på att det kan vara en hemlig pojkvän.. Men vi är inte säkra. Hon kan ha lämnat Enskede för att kunna smida planer att förgöra jorden. Mer information kommer!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0