happyfacee ♥

I ♥ U
Tjenaaa människor, en jävligt najs dag idag eller vadåå?

Jag har iaf åkt till flaten, träffa massa människor från kollot där, as roligt, började dock må illa av solen, och jag åt inge vidare. typ bara glass och rem, som jag gav till saxen :) Sen åkte jag Ida Sara Edvin Saxen och Kvarnen in till gullmarS och träffa min PÖÖÖÖÖJK och hans vän :) Vi drog till sockenplan och till vårflodsparken, är vi va ett tag, sen drog saxen och kvarnen, och lite senare drog Ida och sen Sara, men när vi skulle dra till gullmarS för att hämta pengar i tallkrogen, kom Livi, men vi åkte till typ globen sen gick vi av, och så skulle vi träffa dom igen, fast det blev interiktigt så.. Hshahhaha, bara edvin kom så träffade vi ida sen stack vi hem, va med folk hela dagen förutom.. när jag kom hem, och pv hem, fast då ringde jag felix och snacka med honom :)

Imorgon ska jag typ träffa felix ett tag, dra hem till mamma och kolla hur det är hos henne, sen dra hem till pappa igen, för jag ska fixa på mitt rum, som ser helt förfärligt ut med 3 stora plast säckar med kläder, och 2 flyttkartonger, en resväska hahahaha, usch.. Kommer inte bli kul -.-'

Det va iaf as roligt på KOLLOO träffade as mycket trevligt folk, snacka om att dom förändrade mitt liiiv, FELIX, JENNY, EDVIN EMIL IDA LOVE, sjukt, as trevliga människor oxxåå :)

Ajjjaaaa, vi hörs och syns,


PussPåRumpan Mooa

Happy Birthday Berfin!!!

Idag är den min födelsedag jag fick Band Hero en massa frukt och ett jättefint halsband av min kusin och två klänningar som jag ska på min mosters bröllop när jag åker till Turkiet. De är jätte fina en har blommor på sig och det är typ en av finaste klänningarna jag någonsin sett. Tycker jag iallafall=)

Hej då måste gå nu//Berfin

Midsommar :D

Nu har jag kommit hem från mina kompisar jag firade midsommar med (samma familj jag var i Italien med) :)
Vi har haft jätte kul!
Som ni vet har jag ingen kamera och kan inte ta bilder buhu :´(
Men jag tar en gammal midsommar bild istället :D
<3
//ellen :)

I <3 Italy!!!

Igår natt typ klockan 2  kom jag hem från 7 härliga varma dar på Siclien:)
det var shit fiinigt där o vi bodde i ett jättecoolt hus det var typ runt haha :P
Det jag kommer sakna mest ar GLASS!!, PIZZA!!, PASTA!!, MER GLASS!!, BUFFEL MOZZARELLA O TOMATIIS(ITALIENSKA TOMATER= :P <3), 30 GRADER TYP VARJE DAAA!!, SOLA PÅ FLYTMADRASS!!, EHMM...ATT BLI BROWNIE!!!!!, KISSEMISSARNA!!!!! OCH FISKMÅSARNA HAHA!!! jag har säkert glömt en miljoon saker men aja...
juste som ni kanske vet så bor det massa hemlösa hundar och katter i Italien och man vill ta med sig alla hem! fast det går ju inte:´(... men första dagen i allafall så såg vi en lite eller ganska mycket risig alldeles vit katt och jag tyckte jätte synd om henne men hon verkade ganska sur... men sen kanske två dagar efter visade det sig att hon hade kattungar tre stycken två kritvita och en typ brun svart randig dom var hur söta som helst !
och när jag ändå skriver om djur så har jalärt mej att fiskmåsar är rätt smarta :) Det var 2 stycken fiskmåsungar precis bredvid vårt hus mellan våra balkonger dom var också hur söta som helst och det roliga var att det alltid fanns en fiskmås (troligen pappan som skyddade ungarna det var jätte gulligt!!
jag ska försöka få upp lite bilder:*
Sen låg det ett hotell precis bredvid vårt hus och hotellets pool var bredvid stället där vi badade och fiskmåsarna brukade reta badvvakten hihi
Om ni reser till Sicilien tycker jag att ni ska åka till städerna Balestrate, jätte goda glassar!!, Palermo, shopping , Castellamare del golfo, fin stad bara men nu är klockan 00.01 så jag kanske borde sova nu natti natti:*
//ellen♥

dilated peoples feat. kayne west - this way



dilated peoples feat. kayne west - this way

MoaLovesThisSong ♥

Mooa

Bon Jovi - Livin' on a Prayer


Bon Jovi - Livin' on a Prayer

Moas nya favorit lååååååååååååt :::)




HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA, lawl <3



PussPåRumpanMooa:)

f1 chill (y)

Så jävla chill är det FTM xd

Ligger i soffan hos pappa har typ nyss satt upp min spegel i mitt "nya" rum! Hahaha, lyssnar på livin' on a prayer OHHHH OOHHH LIVIN' OM A PRAYEEER!! Hahah, pappa gick ut för typ 20 minuter sedan, han ska dra och köpa glass och chips till mig :) Och typ godis till honom.. Hahah, tjockisfaaammmiilljjjjeeenn hEEr (y) Hahahahahahahah, ska snart kolla på fotbollen snart, eller halv nio typ. Det är en fluga som flyger runt här asjobbigt!

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kom pappa hem :) hahaha, LawL :)


Såå sjukt sexiig bild ;)


PussarMoa <33



Mors :)

Hejj, :)

Jag har suttit på simons rum hela jävla fucking kvällen! Fatta lamt..! Simon har typ haft feeeest (y) Hahah, men han har det.. Fast nu har dom stuckit till grannen :) För mamma kommer snart hem.. aja.. Iaf. Man kan väl säga att jag har chillat gal1! Men hallå... Jag vet inte.. Men det känns som om något kommer hända, och det kommer inte bli kul..... Det är ganska kallt ute :O Simon har dock as trevliga kompisar :)

Innan typ klockan 8 har jag typ packat till kollot, sen har jag lagt resten av mina kläder i 3 stora sopsäckar! Inte för att slänga, utan för jag ska ju flytta, om ni inte visste det vet ni det nu iaf. Och jag kommer hem från kollot en dag innan, så ja kommer väl typ inte hinna packa ihop alla mina saker på en dag? Jag har fått as många myggbett på typ 20 minuter.. Kul -.-' emm... AA.. Iaf, så jag ska ta med alla mina saker till min pappa, sen ska typ dom vara där tills jag flyttar..

Ida: Pappa kan skjutsa oss på söndag till centralen, om det är okej för dig? :)

LoveeeMooa ♥

Twilight Fan Event!!!

Som kanske vissa av er vet så ska Kristen Stewart och Taylor Lautner (De som spelar Bella och Jacob i Twilight).
Ska komma till Stockholm! Och jag ska dit!!!!!
Jag och min syster var med och tävlade på sf hemsida och vi vann ett par biljetter. Så jag ska dit på måndag med min syster=)

Jag är skit glad!!!!

//Berfin

fanny öhrn är bäst!!


jag och Fanny, hihiih :)

Kolla in hennes blogg HÄR HÄR HÄR!!! :D

Fanny tvingar mig att lyssna på den här grymma låten!

Rasmus Seebach - Natteravn

508:e inlägget

Hela morgonen har jag packat till kollot. På Söndag åker jag och Moa iväg till Östergården. Jag kommer skriva brev till alla på Jebiam! Om jag orkar.. Haha *lat*
Igår hade jag och Aida picknick, det var jättemysigt. Vi satt i en park och en liten söt pojke som hette Gabriel var med oss. Han var egentligen där med sitt dagis, men han kom förbi och vi bjöd honom på läsk, en cupcake och några chokladbitar. Han var så himla söt!
På kvällen var jag med Moa och Aksel i typ två minuter, haha. Vad har ni andra tjejer gjort nu de senaste dagarna?
Fast det är ju faktist bara Aida, jag och Moa här i Sverige. HAHA! I Sverige, jag menar här i Stockholm och har tillgång till dator och internet.



Aida igår. Om du vill så kan du klicka här så kan du se fler bilder från min och Aidas picknick.
Puss Ida



HejjsaN :)

Omg, egentligen får jag inte använda mammas dator, men jag tar den iaf, och nu har jag råkat ta sönder den :O
Iaf. Nu kom simon hem efter att ha sovit hos Hanna :)

Jag vaknade för en halv timme sedan. Och jag vet inte vad jag ska äta dock. Börjar bli hungrig, blir väl en as chill dag, kanske ska träffa jakob ida och aksel :) KulKul :)

Har inte mycket att skriva, men imorgon ska vi typ kanske kanske kanske tälta :) Askul! Hahah, hmm.. Jag är trött, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. Mat hahahahahahhah, aja

Emm, ha en trevlig dag, hahahah  Pusspuss <3



Bjuder på den... :S <3

LoveMoa

Är det ens sent?

Haha, sexig RUBRIK asssooo :)

Haha, jag vet inte alls varför jag skrev så.. Iaf. Men har är typ bara skit på tv:n!!!!!!!! Reklam i typ 10 minuter..
Iaf, ska typ försöka hålla mig vaken, men msn och mobilen, chattar med Jakob och messar med Rille :)

Men jag kommer säkert bli astrött :( ska iaf försöka att vara vaken tills Simon kommer hem... Om han kommer hem dock.. Hahahahahha, Edvard luktar gott... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH, HELT RANDOOM!!
Jag börjar bli lite trött... Hahahaha, nej jag bara skojade lite, hahah nej, det s´gjorde jag inte.. hahhahahhahaahah, shit, sorry, aja nu ska jag typ g33ka kompisar...


LoveeeMOA

KOLLO

HOOOOOLLLLAAAA :)

MIN BRORS KOMPIS KOLLADE NYSS PÅ VAD JAG SKREV, OCH HAN BAH, MOA.. DU VET VÄL ATT DET ÄR MÅNDAG IDAG? JAG BAH, EMM JAA? HAN BAH, MEN VARFÖR HAR DU SÖNDAG SOM RUBRIK DÅ? JAG BAH, FÖR JAG SKA PÅ KOLLO PÅ SÖNDAG, HAN BAH, MEN MOA.. DÅ KAN DU VÄL INTE HA SÖNDAG SOM RUBRIK..?

Hahahah, så jag bytte till Kollo. nu vet ni dock vad som händer på söndag! Men aja :) På söndag ska jag på kollo med Ida kommer bli apkul!! Ida är dock alltid rolig att vara med så.. Det är väl självklart? IAF. Ida
Puss :)

Hahah,


En bild på Simon och Hanna, så jävla sötaa :)

TakecareMoa


Ny design!

Det tog mig en timme. Men det är det värt!!
Puss Ida!


cup cakes

Det här är cup cakesen som jags krev om. om det ser ut att glasyren är röd så är det fel, den är mörk rosa (så ni vet).


 



                                        

                                           mumms !







kramar Aida


vann med 2-0

Hej bloggen!
Idag vann vi fotbollsmatchen med två noll. jag bakade cup cakes igår och alla är slut. Jag tänkte visa bild men det gick inte att föra över bilder från kamran. Jag körde med eget recept och det blev ganska gott. Meriem är här och vi har barat latat ossframför datan.


ida, kan du på tisdag (sms inte mobilen är borta) ?






kramar
Aida

Slappardagar

Onsdag: Skolavslutning. Firade Jakob på födelsedagen och Moa sov över.
Torsdag: Stack till Flaten med Linnéa, MJ och Moa. Gick till parken på kvällen och Moa var hemma hos mig tills klockan ett.
Fredag: Slappardag och lite städardag.
Lördag: Ja.. vad ska jag göra idag?

Det har varit två slappardagar nu, och jag får panik över att jag inte har gjort något speciellt under sommarlovet även fast det endast har gått 3-4 dagar! Dessutom är det världens sämsta väder.. ''suck''

AIDA: Kan ej ha picknick på söndag, vi får nog planera in det nästa vecka. Kusinerna fyller år på söndag (OH SHIT, DET ÄR IMORGON!!)

Puss Ida


STÄD DAG

hej bloggen idag har jag och lillsyrran städat. men nu har vi "rast" (enligt mig) och lyssnar på one wish med ray j. senare ska vibaka men detär min tråkiga dag skulle vara lite kul om detinte var ett så tråkigt väder, det ärmin tråkiga dag


föresten ida, kan ha picknick med mig på söndag?




kramar aida

igår...;)

Igår var jag och shoppade med Ebba i Nackaforum i ca 8 timmar hihi... kom dit runt 12 och åkte kl.8 hehehe
jag fick med mig 3 påsar hem:D
:D
:D har tänktköpa denna länge men har tänkt att den är förstor men köpte den ändå tshihihih♥
och sen en mörkblå byxdress från bikbok!!:)
Igår kväll började jag packa till Italien resan imorrn:) Det ska bli jätte kul, vi ska till secilien (stavning??) med några vänner ;)
Idag ska jag kanske inviga min nya bikini även om det är 14 grader o regn hehe...ska till mina kussar
Jag saknar redan alla i klassen och er på JEBIAM!!!!!!!! Love you sooooooo much!!!!!
pussar//ellen

Moa :)

Om ni läst Idas inlägg behöver ni inte läsa mitt.. XD


Som Ida skrev, så sov jag hos henne inatt, as muusiigt :) Kom hem från flaten för kanske någon timme sedan, ganska skönt i vattnet, dock as kallt i luften!!
Snart kommer Idas pappa och Ida och hämtar mig, jag Ida och Aksel ska typ till parken, synd att resten inte kan, sen måste jag hämta min cykel hos jakob!

JAG SAKNAR ALLIHOPA REDAN! Speciellt Sakke!

Johanna, Can You Promise Me Something?
Någon gång vi ska träffas får du ta med Sakke, fast inte när vi typ ska shoppa bara vi, men när vi vill! Han är juuu min BROR, Loveu <3

JOHANNA, ELLEN, BERFIN, IDA, AIDA, (MOA). JEBIAM. LOVEU, YOU HAVE A HUGE PLACE IN MY HEART, NOW AND FOREVER..

KISSES Moa <3

Ida

Hej tjejer! Moa har sovit här i natt. Igår var vi och firade Jakob på födelsedagen, vi fick äta pizza och pannkakstårta hemma hos honom. Det var supermysigt att bara vara The Mighty five och kolla på film osv. Jag kommer sakna alla er förresten, även om alla kommer gå i samma skola. Förutom Johanna, SÅ DEJ KOMMER JAG SAKNA MEST AV ALLA!
Jag och Moa ska till flaten snart med Linnéa och hennes kille. Imorse var det ju skitdåligt väder men nu är det strålande SOL!

ELLEN! Vill du göra något med mig och Moa i veckan? Sms:a mig!!


Puss Ida

Jebiam = Dagbok

Nu ska vi "göra om" Jebiam till en dagbok. Ni kan självklart följa vår blogg fortfarande men vi kommer nog inte skriva till er läsare, utan detta kommer mer bli en dagbok eftersom att vi inte kommer att gå i samma klass efter sommaren.

Bara så ni vet :)

6b

våran klass 6b skasplintras det är så sorligt. inte ens jebiam ska gå i samma klass samma skola.men vi håller kontakten genom bloggen. om jag ser det " heliga " numret 67 skulle jag säkert skrika 67 medans alla andra skulle titta snett på mig och tänka på vad det var för fel på den här tjejen. men iallafall jag börgjade iden härskolan i 3 klass jag fick massormed vänneroch en bästis första dagen ska aldrig glömma den där dagen elr den här klassen. jag harhaft tr och hamnat på värdens bästa klass.





kramar aida

dålig uppdatering, ny bikini och ny skolavslutningsklänning;)

sorry för dålig uppdatering:S
Idag var jag med kompis, Ebba, Mamma, Ludvig, kompis mamma och kompis bror i globen med hem fick jag en bikini(typ 50-tal) som jag först inte gillade men nu älskar och en ny klänning till avslutningen!:D
bikini:
:D
och klänning:
;)
hihi
see yaa pussi//ellen♥

Hemma

Nu är jag hemma i Stockholm efter en härlig helg i Gävle. Jag har legat och stekt, åkt ring efter båten, åkt båt, shoppat osv. Jag har iallafall blivit lite brun, men ett minus är att jag solade i BH och då blir det konstigt med brännan när jag senare solar med bikini.. Smart va?
Nu stinker jag Dove som jag precis har smort in mig med. Jag håller på och försöker att få tag i Moa som säkert sitter och dissar mina sms och käkar chips framför TV:n.

Visst är det väl så Moa?! ;)

Iallafall så är det perfekt att vara brun innan skolavslutningen, och jag kommer självklart sätta i blonda slingor i håret innan skolavslutningen om jag hinner. Så vi får väl hoppas. Nu ska jag iallafall typ döda Moa, men jag hinner kanske blogga lite senare idag.

Sådana här bilder sparar min broder på datorn.. hm..?

Pussar från Ida.

natti ;P

Nu.. Hade jag tänkt att sova, fast jag vill inte det, lawl, men jag lyssnar på musik! Är dock as trött, så godnatt!!!! :):):):):):):):):):):):):):)



Mooa

:)

Hejj alla vakna xD

Emm, jag är ovanligt pigg, men jag vill sova, fast det ända jag tänker på är.. *****...
Sen ligger, sitter rullar jag runt i sägen, för jag vet inte hur jag ska sitta, det är knasigt. 
Men jag ska typ till Grekland i sommar, fatta va najs! Fast det kommer bli lite skumt att vara med pappa och sen mamma, och inte mamma och pappa... Aja, detta har iaf hänt idag::


Jag vaknade och drog in till stan med bror och far, kommer hem utan NÅGON PÅSE! Och Simon hade typ 5 påsar -.-
Sen ät jag middag och drog till Emeulii, vi gled runt och snacka om allvarliga saker, skrek och jag grät.. Sen typ halv 10 drog hon hem, och jag träffa Empaa jacke och Philiipp :) Vi typ snacka...? Sen pussa jag emriicc och så skjutsade jag empaa och jacke hem, och så stod vi i typ en halv timme och snacka, as trevligt, sen ko ja hem, och typ la mig och skrev ett sms till Ida, sen gick jag runt, och nu är jag här ;) Fett najs, ligger och bloggar och lyssnar på Hey, Soul Sister. As chill :)
Har dock inga bilder.. Men aja, imorgon ska jag kanske till Love2010 :)

Mooiii

Idas story del 3

Del 1 hittar du här & del 2 hittar du här.

Där stod jag, brevid Jacqueline och stirrade på platsen där Jennie just stod. Killarna skriker "Catfight" och hoppar upp och ner och stampar. Jacqueline tar försiktigt i min hand, och viskar sedan "Skit i henne.. det ordnar sig".
Men jag var rädd för att det inte skulle ordna sig. Jag och Jennie har trots allt varit vänner ett bra tag, henne kommer jag ju faktist aldrig att glömma. Visst har hon haft sina dåliga stunder, men vem har inte det?
Jacqueline tar ett hårdare grepp om min hand, och vi går ut från skolan. Sen vet jag inte riktigt vad som händer.
Det var så underbart. Vi gick omkring, tysta. Jacqueline satte på en låt på mobilen och vi köpte en varsin glass, och vi släppte aldrig taget om varandras händer.
- Är det sant att du är.. lesbisk? hör jag mig själv säga. Jacqueline börjar skratta, hennes tänder är perfekt vita och raka.
- Varför undrar du det? frågar hon och släpper taget om min hand för att fixa till hennes lugg som har blåst åt sidan. Hon vänder sig med ansiktet mot mig. Jag svarar inte.
- Ja, det är jag.. säger hon och suckar. Är du?
Mitt hjärta börjar banka fortare. Är jag det? Jag är kär i Jacqueline, men är jag verkligen lesbisk?
-
Jag vet inte, börjar jag, och ser Jacquelines ansikte sjunkna ihop.
- Jo, jag är kär i dig, jag bryr mig inte om vad alla säger. Jag är KÄR i dig, säger jag och springer därifrån.
Vad har jag gjort? Har jag just skämt ut mig inför en flicka som jag har känt i några dagar? Jag vill aldrig, aldrig gå till skolan igen.
Jag ligger och halvsover på kvällen på min mobil lyser till. Jag ligger och stirrar på den i minst en kvart innan jag tar upp den och läser meddelandet.
Jag är kär i dig med, påriktigt.
Mitt hjärta bankar fortare och jag känner mig varm i hela kroppen. Jacqueline är min, tänker jag. Hela natten drömmer jag om henne, och det första jag tänker på när jag vaknar är på Jacqueline. Utan att tänka tar jag fram ett papper, en rosa penna och ett kuvert. På kuvertet skriver jag hennes namn. Det ser vuxet ut, jag vill inte att det ska se ut som ett kärleksbrev eller liknande.
Jag börjar skriva på det linjerade pappret. Jag skriver utan att sudda, eller tänka. Jag bara skriver. Efter en halvtimme känner jag mig färdig, och jag läser igenom pappret. Inget speciellt, inget särsligt romantiskt. Bara något som kommer rakt från mitt hjärta. När jag slickar igen kuvertet med brevet i så tycker jag att jag ser Jennie utanför fönstret. Jag går mot dörren och går ut på gatan med brevet i handen. Med svarta tjocka bokstäver står det Jacqeline.
På trottoaren står Jennie. Hon har inget smink, bara ett par vanliga svarta mjukisbyxor och hennes storebrors t-shirt med ett tryck av en surfbräda på.
- Hej, säger hon och kollar in i mina ögon. Hon ser så snäll ut, hon ger mig inte den där bitchiga blicken som hon gett mig tidigare.
- Hej, säger jag och ler.
- Vad gör du? säger hon.
- Vad tror du? säger jag och skrattar. För första gången på vädligt länge så känns det som att vi är kompisar. Hon har varit i skolan tre gånger sen vi "bråkade" och hon har undvikit mig under hela den tiden samtidigt som jag har undvikit henne.
Jennie skrattar hon med och går fram till mig och ger mig en kram.
- Jag har saknat dig, säger hon och kramar mig hårdare.
- Jag har saknat dig med, säger jag och jag vet att jag menar det. Jag har verkligen saknat Jennie. Jennie min polare som jag kunde berätta allt för. Det har faktist bara gått någon vecka, men det känns som en evighet.
Jag säger att hon kan komma in till mig, men hon berättar att hon måste gå hem. Hon ska till sitt landställe över helgen.
- Ha det bra då, ta hand om dig, säger jag och ler och kramar henne. Hon besvarar kramen och jag ser att hon har tårar i ögonen. Hon ler och skrattar.
- Det är glädjetårar. Jag har saknat dig så hemskt mycket, säger hon och en tår trillar ner från hennes öga.
Direkt efter att jag har sagt hej då till Jennie så postar jag brevet. Det vuxna brevet där jag erkänner att hon är den. She is the one. Utan henne hade jag verkligen inte varit den personen som jag är idag.
Jag har erkänt för Jacqueline att jag är kär i henne.

ny t-shert

tja igen den här t-sherten har jag velat ha men den fanns bara i l men nu har jag den super glad :)  och den är inte dyr . om man inte kan se det så står det i scream & you scream





köpt: gina tricot
pris: 99





kramar aida

GRATTIS ADAM

TJA BLOGGEN!
idag tog min kusin studenten det var helt galet hahaha men det var kul. jag kan knappt fatta att adam min kusin har tagit studenten. bilder kommer men jag var hemma hos de men nu är ja hemma men jag kommer tillbaks(muhahahaha).
nej men ärligttalat har jag varit lat och inte orkat skriva eller så har jag intekommit på nått att skriva.
och juste jag har ätit min första jordgubben 2010 jordgubbeoch jordgubbe de var väldigt små men goda(mums)haha.









kramar aida

....

Hejsaaan :)

Idag va inte jag i skolan, för jag va as allergisk! Inte typ feber eller något, utan typ svullen runt ögonen, men jag vill typ träffa någon nu, men sen när jag kommer hem igen, ska jag och mamma kolla på klänningar, sen ska vi se om det är någon vi ska köpa. Åhh... Det är as tråkigt att vara hemma själv, imorgon, så kommer jag typ få pengar, och så är det typ förrätt varmrätt och efterrätt till lunch imorgon, det kommer väl kanske bli skojj..? Hoppas iaf att det blir god mat :):):):) Min magggggggeeeeeeeeeeeeeeee kurrar! Fett jobbigt, men hallååå!! Jag vill göra nått!! Inte bah däcka vid datorn och tvn! GRRR! Och jag måste äta något, sen typ är det varmt, men sen kan jag inte ta värsta varma maten! Blablablablablablablabla........................................................................... Och sen imorgon ska jag till pappa, och SNART SLUTAR VI SKOLAN!!!!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va najs!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmm, men säg vad jag ska göraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) Bajs, men jag är fett hungriig!! KUK -.-'


Stekar bild!! Jag ser ut som ett troll! Hahahahahhahahahahahahhaha XD

 Moa Åberg

The Hills

Tjena tjena, haha.. <3

Jag kollar på The Hills och chillar vid datan. Det är fett synd om Audrina! Kristen tar ju Justiin! Fett synd! Hahahahahahhahaha, jag har inget att göra, det är typ as lamt!! Och jag är hungrig, bajs!! aja..

Fint inlägg, men nu ska jag leta avslutningsklännig om jag inte hittar någon får jag ta nån randoom :(

Mooa <3


Junkyard

T-Shits Linnen



Moooa :)


Junkyard

Tjockiströjor



Moooooa ;)

Junkyard

Bikinis :)


Kan inte ta med alla jag gillar :)

Moooooooooooooooooooooooooooa :)


junkyard

Junkyard.se

Så sjukt fina kläder!

Det är väl kanske inte helt vanliga kläder det är lite mer så man "sticker ut från mängden".

Ett exempel på shorts:

Shorts "Ninny" - Light Antique
Det är väl dock ett ganska normalt par, men det finns i olika färger och är tyvärr ganska dyrt, men det är nästan bara märkerkläder. Byxorna ovan kostar 300 kornor, men i andra färger kostar det 400 kronor..

Men här kommer mina favoriter:
Shorts "Ninny" - Light Blue

Detta par finns i blå och gul också, och alla färger är as fina!

Jätte fina!
 
Fler bilder kommer snart, gör inlägg per sak :)

Moa <3

Vill.Sova.Fin.Låt






Take careMoa


Hejj :)

Jag ligger på golvet och bloggar, och kollar på tv, det är ganska najs allså :) Hahahahaha, det va kul på Smallville, fast nu är det bara läskigt! Fast jag tror jag sedan har sett det här avsnittet :) Fett LOL text! HEHEHEHE ;)

Hahahah, har inget att göra så jag tar lite skuma bilder FTM :)


Sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt :*

As hett, eller hur?! hahah XD

Lite LoL alltså :O

GRODAN hEEEEr :)

// Mooooa <3

vad jag tycker är viktigt!

äääää poo  hej då!!

RSS 2.0