då var man 13! :)

Hello!♥
Idag fyller jag 13 :)
Emm...aa :)
Jag fick den här:
har velat ha den jätte länge! ♥
sen fick jag "one more slice", ( en bakbok av Leila Lindholm ) :D
Också fick jag en typ glasbur till pinnarna ;)... och pengar...och en cykel :D
Cykeln fick jag inte hem utan jag fick en lego cykel som visade att jag ska få välja en cykel i nån affär :D
Idag har vi orienteringsdag i Hellas :) :( vet inte om det är bra eller dåligt ?? :O
När jag åker hem ska jag till Cirkusen! Det är jätte kul!
Vi får hålla på med tyg, göra volter, handvolter och.... stretcha!!!!!!!! :D :D :D
Ska gå om typ 10 minuter nu men vi seeeeees :D ♥
//Ellen :)

By ida

I miss love

Girl:
Can I hold your hand?
Boy: No.
Girl: Why?
Boy: Because it will hurt to mutch when you let go.


Bild: Moa och jag.

<3<3<3<3 :D

♥STUDIEDAG !!!!!!!!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥
// En happyfacead ellen♥

BY IDA

Hur är det med er? Har varit borta från skolan en vecka nu och jag har inte upptaderat. Och jag verkar inte vara den ända.

Klockan är nu 00.09 och det är söndag. Imorgon är det studiedag, woho! Tyvärr så måste jag plugga mycket mycket mycket då. Men runt två så kommer Linnéa och vi ska byta kläder. HENNES IDÉ!

Jag tycker verkligen att det är skitmysigt att hösten e påväg. Eller vadå påväg, den är här! Fina löv, man får gå omkring i snygga stövlar och skinnjacka, mössa och vantar. Man fryser lite lätt och dricker varm chailatte. ÅH VA MYSIGT! Längtar till vintern också, till julafton! Sen fyller jag år, sen är det sport & påsklov och sedan är det härlig vår och efter det är det sommar igen!!

ÅH VA UNDERBART ALLT ÄR.

Måste köpa: Bruna linser, onepiece (kopia) & ny kajal.


.

Jag mår inte bra nån stanns. Kokolabau toti?

Jag har nog fått nån sykisk knäpp...
Till alla jag bryr mig om: The greatest thing you ever learn is just to love and be loved returnd <3

Till moa

Detta inlägg är till Moa. Hoppas du orkar läsa det vännen.

Jag älskar dig Moa, och det kommer jag aldrig att sluta göra. Du är min bästavän som jag kan dela allting med. Kanske lite för mycket vissa gånger? Jag kanske lastar på en massa saker på dig, saker som kanske bara blir jobbigt för dig? Jag vet hur det är. Man vill veta hur alla mår, fast man egentligen inte kan eller står ut med det.
Förlåt för att "vi" inte frågade dig om du ville med, hänga med och kolla på Idol osv. Men det är inte bara "vårt" fel, utan det är såhär: Man måste hålla kontakten över helgen, kolla om någon vill göra något och så. Åh vad svårt det är att förklara, särsligt framför datorn. Det är ganska "fegt" också, men det här kan jag ta med dig i verkligheten också.

Detta är heller inget alls illa menat på något vis. Jag menar bara att det inte är så att vi struntar i dig/Aida, utan det är bara det att vi gör något. Inte struntar i dig, inte menat att lämna dig utanför på något vis. Om du känner så kan jag förstå det, men jag älskar dig. Och jag vet att jag inte bara talar för mig själv, utan vi alla älskar dig Moa!

Även om det känns för dig att du inte har några vänner (vilket jag verkligen inte förstår) så har du faktist vänner. Du kommer iallafall alltid att ha mig där, jag lovar. Jag älskar dig mer än vad jag älskar mig själv eller mitt liv. Du måste bara förstå det, du verkar inte förstå det alls.

Men det gör jag, jag älskar dig. Sen är det ditt val om du vill förstå det eller inte. Det går inte att beskriva, inte alls. Jag förklarar det såhär:

Just nu så gråter jag för jag tänker på alla minnen med dig. Just nu så tänker jag på dig och det går inte att beskriva vänskapen med dig. För jag älskar dig, jag hoppas bara att du någonsin kan förstå det.

//Ida


WHEN LIFE MEANT MORE <3


Moa lever livet äre fest eller????? :PppPpP näe för vi har inga OLW chips :DDDDDD <33333333333333333

HÄRMAPAN hEEr.


Hejsan svejsan bloggen..!

Känner mig lite smått lame. Jag är typ den ända som inte bloggat :S Ledsen för det käraste bruudaar :D
Asså jag måste dra och shuppa snnaaarrt..! Behörver nyya saker! Någon som hakar..? :D Haha.. Funder på att ta en tupplur men vi får se hur det blir med det. Jag mår iaf huuper bra. Och seriöst, vi måste träffas snart fan..!
Känns typ fett tomt utan er käraste vänner..!

Ligger lite efter i skolan..

Men så kan det gå om man inte är så insatt.. Xd haha. Men ligger efter i typ NO.. Engelska, SO och Matte.. Får typ värsta ryck över det..! Och så ska vi ha prov näsa vecka FUCK. haha.. men fan xd Prov i Matte och So. Det jag inte fattar ett piss av.. :s

Helgen.

Fredag:
Typ inte mycket. Va med Molly Livi och Emil efter skolan. Drog hem till Molly och Livi. Alicia ramlade med cyklen på väg hem. Så hon följde med oss och fick ligga och typ lida i soffan. Assynd.. Men när Alicia drog hem sov jag och Livi typ. HAHA. Och Molly och Emil gEEkade datan. xD Haha, sen typ drog Emil hem runt typ sex tiden, och då kollade jag Molly Livi på "the last song." As bra. Men också riktigt sorlig.. Började gråta som fan.. xD Haha. Runt halv 8 drog jag hem och år med mor. Sen kollade vi på "Men in back 2" Rolig film haha..
(Idag) Lördag: Aschill dag..! Kräftskiva klockan sex... -.- Ska typ bara äta där och sen dra till molly och livi.. Vi får se.. Kanske sover där. Emm.. Aa.. Har inte gjort mycket idag... Inte ett skit fan. xd HAAHAHAHAH..
Söndag: Söndag... Vad gör man då..? Pluggar..? Verkar som en bra idé..! Ska typ äta middag med pappa.. Har inte träffat honom på länge.. Ska bli kul. ;D emm.. Hade tänkt börja fixa mig nu.. Ser ut som ett helvete så.. XD BEHÖVER MYCKET TID xd hahah..

BARA FÖR JAG OCH LIVI ÄR BÄST.

ERIK HASSLE.. DEN 21 PÅ KAFÉ 44 FRI ÄLDERSGRÄNS FAN..! va underbart..!!!!!

ALL MY FRIENDS ARE DEAD!!!!!!!!! Njaa.. Inte riktigt så men aaaaa hejdå...

Moa.


Bilder

En bild säger mer en tusen ord. Ja, vad ska man säga. Jag saknar fältet otroligt mycket, jag saknar den gamla klassen. Det svider när jag ser bilderna därifrån, jag orkar inte skriva mer än så.
Kolla på bilderna och känn känslan. Jag saknar oss!









Puss /Fotografen

HEJ TJEJER!

Tja brudar. Berfin, jag blir så nervös att jag kissar på mig när jag ser att du har STORA NYHETER. Idag har jag varit med Emelie från mitt gamla dagis. Vi käkade sushi och pratade allt mellan himmel och jord.
Just nu: Sitter med utsmetad maskara runt ögonen, har ont i hela kroppen & är hungrig.
VI MÅSTE GÖRA NÅGOT I VECKAN. Onsdag? Torsdag? Puss Ida

............

Hejsan alla som har glömt mig.... Har inte bloggat på skit länge.
Nu till andra saker ALLA i jebiam måste sova nån gång för att jag har världens största nyheter att berätta!!!!!
Alla vet förutom Ellen men ni måste också veta!
Det kanske inte är världens största men för mig är det de. Så vi måte träffas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kan alla göra nått på fredag??

Nu till helt andra saker om man lyssnar på den här låten och tänker på sorliga saker så kommer man att börja gråta eller det gjorde iallafall jag.....
Men observera att ingen sjunger i låten men den är skit bra!



Jag vet att den kommer från en film men ändå.
Juste tipsar alla tjejer att se filmen den är så jävla bra! Det tycker iallafall jag:)
Filmen heter "Inception"

//Berfin

Hey yo <3

Idaaaag...skaa.....jaag...ehm...inte ...göra...ett... SKIT!
Eller jo ska ha sång :)
Yes,första lektionen är musik!!!!!!
okey iaf :) Jag har köpt en vandrande pinne som e lite läskig,hehe, men kul! =D
Den typ dansar :)
här e en väääldigt dålig bild O_o
Den sitter på bladet, ett litet brunt sträck där ser ni? :)
Om några mådnader kommer den vara 8 cm *klunk* hihi
måste gå till skolan snart börjar halv nie:)
SEE YAA//ELLEN DA WIERD ONE O_o

hoffmaestroo (y)

Hejj.

Lyssnar på spotify.. Laggar dock lite men vafan. xd HAHAH. Mår illa som fan.. Men jag överlever nog. Måste plugga massor fast jag hamnade framför datorn ist.. Inget jag kan roföör... XD HAHAHAH.. Iaf. Helgen. Bästa på länge. Umgicks med de bästa människor jag känner. Några inbjudare. Men aa.. Så jävla bra..!!!! Ajaa.. Lyssnar på as bra muusiik. Hoffmaestro är rikigt braaaa..!! Speciellt med Young dad. Så sjukt bra..! hhaha.. LALALALALALALAALALA.. Nejj jag har inget liv. Men iaf. Jag lyckas iaf.. Men hade tänkt att plugga liteee nu.... Men aa... Puss pch kram vi höres :) <33

Moa.

Fart, jag är fart!!


Gammal bild!:D

Sjukling..

Idag är jag sjuk....det var igentligen bara det...föresten Ellen har du köpt en vandrade pinne!!!!?

En lite bild på en blomma!

Lady gaga....

Love her but somtimes...
Som Ida skulle sagt  "That just scary"
/The chosen one 
Dålig bild från Gagas konsert....

Bilder..

En bild jag har gjort.
/jojjo

morgonblogg...igen...:)

hello!♥
vaknade för typ en tre kvart sen :S
Men är as pigg!... skööönt!!!♥ Idag ska jag kanske till stan med min syrra, vi får se om jag hänger med eller inte...
Vi börjar kl.9.10 idag och jag går ändå upp kl.6.15... Ellen da wierd one...
Nu måste jag äta frukost:)
see yaa//ellen da wierd one♥

9 september.

Hooooolaaa.

Nu ska vi se hur lång tid det tar för Moa Åberg att skriva ett inlägg. Nu är klockan 22:38.. Emm... Jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag ska sova på golvet inatt för min mammas kompisar ska sova i mitt rum. Sen vill jag sova på golvet.. Det är lite varmt nu.. 22:41.. HAHAHAHAH. emm.. Sen börjar vi klockan tio över åttaaa... JAAAAGG ORRKKKAARR INTE..!!! Menmen.. kan inte bara skolka sådär. blir ju lite cp. Men aa.. Jag tror att jag kommer byta klAass, eller jag vill det, men jag  et inte om jag kommer det. Fast jag tror att det blir så att jag byter. Min klass e riktigt lame. Fast jag vet inte om jag verkligen vill byta.. Har typ inga kompisar där. Men klassen är riktigt jävla underbar, och dom har riktigt bra tider. Vi får se hur det blir med det.. Men jag vill iaf bytaaaaaaaaa :D Men aa... Emm... Jag är lite smått trött. Och har ont i halsen.. MenMen. Suger i skolan. Men klarar mig iaf. 22:48 nytt record. (y) HAHAHAHAH....!!! ojj.... 22:52 xd hahahahahahah xd HAHAHAHAHAHAHAHA.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aja.. emm... Inte mycket händer i helgen ska typ vara med emil eller något, EmilDenFinaa(y);) Haha, men jag vet inte.. ! XD ahah. iaf. Men allså jag är cool :) Asså jag tror jag ska sova nu, eller sova och sova.. Vara lite social :) Men aa.. PussOchKram

Moa.


Maränger fyllda med påskharar

Hej tjejer! Hur e läget? Med mig är allt super, för första gången på länge. Det är riktigt härligt att vara glad!
Idag har jag varit med Linnéa, vi åkte till farsta & shoppade present till Billy. Jag köpte ett paket kondomer, ett kort och så kommer han få en hundring. Det blir väl bra till en femtonåring?

Drack även en chailatte från Munk&Muffin fabriken, muuuumma!! Har fått ett sånt där stämpelkort där. YÄY!
Träffas nästa vecka? Vilka kan? KOMMENTERA.


//IdaUtanQ

morgonblogg...

tjenare!
vet ja är lite seg i bloggandet men aja
Idag ska jag till skolan... wiho :S
Sen ska jag iaf till sången :) jag sjunger your song... den e braa:)
Sen händer det väll inge mer idag...
Ehm aa....
här får ni en bild som e tagen 08-09...O_o

Morsi!!!!

Hehe jag vet att jag inte har bloggat på hela sommaren men men...idag fick jag igång internet på min gamla dator!!!Jippi!!! jag kommer försöka blogga mer men nu så ska jag göra nått annat (är inte på blogg humör)
Så vi ses Ida, Ellen, Berfin och Moa (om du vill) Vi Måste Till Farsta med lollo!!!!
MOT MUNKARNA!!!!!
Puss och Kram   /The chosen one!!

240:e inlägget.

Rubriks brist.
Ska ut o träffa Moa, kan vi göra något senare idag? Puss! /Ida

LOVE

Is in the air.

ViMåsteSnackaSööt. LOVEU. <3

Moa.

HejjVänner.

Vi har bivit dåliga på och blogga brudar..! Nu när skolan börjat måste vi ju börja blogga igen. Under sommaren har det varit fine. För då har vi liksom inte varit hemma. Men vafan. NUU.. Inte för att jag är så bra, men vi måste börja fixaaa :D Hahah. Jag är iaf sjuk idag. Mår as dåligt. Kanske stannar hemma imorgon oxxå, fast chansen är dock iinte så stor. Emm... Jag har gjort matte, från uppgift 20 till 60. AsStolt.. Sen har vi engelska till imorgon oxxå... Men det är ganska lätta glosor.. Emm... Pappa kom hem nuu, ska typ snart äta.. Lyssnar på eminem. Asbra.. Känner mig dissad.. XD LALALALALAL..
And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'mma break that birdies neck
I'll go back to the jeweler who sold it to ya
And make him eat every carat don't fuck with dad....



// MoaÅberg.

Nattblogg; sommaren

Nattblogg.
Klockan är för mycket för att vara uppe. Jag ska ändå inte till skolan imorgon så jag behöver inte riktigt oroa mig. Alla sover här hemma men jag kan inte sova! Jag har extrem huvudvärk så fort jag rör på mig, men så länge jag är still funkar det. Jag tänkte skriva av mig lite.

Sommaren 2010, en sommar som jag vet att jag kommer sakna otroligt mycket. Jag har hunnit med så mycket! I början av sommaren läste jag en bok som hette Innan jag dör som handlade om en tjej som skulle dö. Hon skrev en lista över vad hon ville göra innan hon dog, och jag vart inspererad och skrev en lista jag med.

Saker som ska göras under sommaren 2010
Piercing/ett till hål i örat
Slinga håret
Berätta för A**** om p******** öga mot öga.
Göra något farligt.
Bada i underkläder med en kille.
Köpa spetstrosor.
Bli kär.
Kyssa någon.
Bli brun.

Jag hann med nästan allting. I början av sommaren så åkte jag på kollo med Moa, som jag har berättat om. Jag fick en massa nya kompisar som nog kommer vara vänner förevigt. Jag pratade ut med Moa, berättade allting om mig själv och det slutade med att vi grät i minst fyra timmar. Den dagen kommer jag att minnas, jag minns fortfarande allt i detalj. Kollodiscot var underbart, när vi stod i en stor ring och sjöng "Just idag är jag stark".

Jag åkte iväg till Gotland med min familj, Cornelia (+hennes familj) och deras kompisar Johanna och Olle (+barnen Elis & Axel). Det är konstigt, vi träffas ganska ofta, men varje gång är vi så otroligt blyga. Men efter tio minuter är vi igång och är hur flummiga som helst tillsammans. Jag kommer ihåg att vi stod på däck och det blåste sjukt mycket. Jag hade mina shorts, ett linne och ett håligt linne över. Jag var osminkad, och det ångrar jag inte.

På Gotland var det sjukt mysigt. Vi hyrde två sjöbodar, i en sjöbod bodde jag, Billy, Nelly, Cornelia, Kaisa och Benjamin medans Elis, Axel, Olle och Johanna bodde i den andra. Precis utanför husen fanns det en liten hamn. Skitmysig! Vi tog morgon & kvällsdopp. En dag kom Elis och Billy till oss och frågade om vi ville bada. "Visst, vi ska bara byta om" svarade vi. Sedan stod vi ute på piren (bryggan) lutade mot en stenmur. Elis och Billy badade på, och de verkade inte ens bry sig om att vi var där. "Vi väntar tills Elis säger att vi ska bada, han ville ju att vi skulle komma, eller hur?" sa jag till Cornelia och hon höll med. "Ida, vill du hoppa i med mig?" frågade Billy. "Vänta lite.." sa jag och Cornelia fnissade till.

Efter ett tag kom Elis fram med Billy och sa "Nä vad säger du, ska vi kasta i de eller?" och jag och Cornelia log mot varandra och kämpade emot när de drog oss mot vattnet. Elis stod med ryggen mot vattnet och försökte dra i Cornelia medans Billy knuffade i mig. Jag fick ett grepp runt Elis mage och försökte dra med mig honom men han var blöt så jag gled iväg, haha!
När jag simmade upp mot ytan kom Elis ner, han hade börjat vingla när jag försökte få med mig honom i, så Billy knuffade i honom.

Det var sjukt varmt på Gotland, helt underbart! Om man var på stranden så brände man sig, och i vattnet var det lagom kallt. Vi badade väldigt mycket, och en dag hade vi sjögräskrig. Det var riktigt kul! När vi gick från stranden samma dag så såg jag och Cornelia en kille som skrev "Alexander was here, 10/7 2010" på vår bil (den var smutsig). Vi började asgarva och gick mot bilen. Vi stod precis bakom honom när han märkte oss, och då gick han iväg och han rodnade hur mycket som helst när han insåg att det var vår bil. Lite fail var det på datumet, det var den trettonde juli.

Efter Gotland så åkte jag, pappa, Kaisa, Billy, Benjamin, Cornelia och Nelly vidare till Varberg. Vi badade ingenting, jag var i en gång, och då var det kallt! Efter en riktig bad-vecka på Gotland så hade vi helt enkelt tröttnat på att bada. Vi försökte hitta på grejer att göra, det gick inte alltid så jättebra. En dag bestämde vi oss för att klä ut oss till killar och ragga på tjejer nere vid Björkäng (ett litet camping-område med strand och en liten affär). Vi klädde ut oss, jag vet inte om det vart så lyckat, men det struntade vi i. Det var riktigt varmt, jag svettades ihjäl inuti Billy's stora tjocktröja som jag fick låna. Vi började med att gå in på herrarnas toalett. Jag gick rakt in, kollade snabbt på en kille (17 år kanske?) som stod och kissade i pissoaren. YES, I SAW HIS... THING. Jag sprang in på toaletten, var där i nån minut, och sprang ut. "Varför kom du inte?!" sa jag till Cornelia och Benjamin skrattade ihjäl sig samtidigt som han filmade oss. "Jag var påväg in,men då kom det ut en gubbe och blängde på mig" sa hon och vi gick vidare. Jag köpte en Cola Zero (som anses vara "manligt") och drack den på ett vis som bara killar dricker.

Raggningen gick inte så bra. Vi kollade på några tjejer som fnissade, och sen tröttnade vi. Det var ju så varmt också! Vi läste på en skylt där det stod "UNGDSOMS BIO KLOCKAN ÅTTA. VI MÖTS VID STORA VITA HUSET". Vi gick hem, bytte om, åt middag och sen gick vi till bion. De visade Avatar och vi satte oss på två obekväma stolar. Alla kände varandra där och hade härliga dialekter. Cornelia skickade ett sms till mig "Vi har typ hamnat i kotteklubben eller nåt.." och jag svarade "Ska vi dra?" Så vi smet ut och skrattade ihjäl oss.

När jag var hemma hos mamma igen efter all semester med pappa så frågade Emelie mig om jag vilje följa med henne till hennes land. Så vi tog bussen till hennes landställe ute på Ingarö där redan hennes mamma, pappa och lillebror var. Vi steg av bussen och när dörrarna stängdes bakom oss skrek jag "MIN HATT!" och Emelie sprang direkt till bussen. De öppnade dörrarna (som tur var!!) och jag sprang in efter min hatt, tog tag i den, och sprang ut igen. Vi andades ut, och sedan kom hennes pappa och hämtade oss. Jag skulle stanna i tre dagar, och två nätter. Så fort vi kom fram så visade Emelie mig ett hus där bara hon och jag skulle bo. Supermysigt ställe! Vi ställde in våra väskor och sen var det dags för middag, tacos! Efter middagen så gick vi till ett ställe som hette "Björnsjön". En jättemysig och varm sjö som vi simmade ut i. Vi simmade ett bra tag, och bara pratade.

Den sista natten så blixtrade det sjukt mycket, hela rummet lös vitt när det blixtrade. Och gissa hur ofta det blixtrade? Minst 3 blixtrar per minut!! Det var helt sjukt!

jag kommer sakna sommaren 2010. Godnatt /Ida

RSS 2.0