tönt.

Haha..

Home Sweet Home..

Heisan.

Kom nyss hem från att ha kollat på bio med pappi och Moa. Askul..! Vi kollade på "Love and other drugs". Jävligt bara film. Lätt värt o kolla på.. Vi skulle egentligen bowlat innan men pappa glömde lägga ut nycklar till bror så vi var tvungna att åka hem och lägga ut dom, och sen fick vi dra tillbaka. Haha, men vi hann äta osv. Det va riktigt trevligt.
Ska kolla på tv. Eller film nu, vi hörs imorgon.. Tror jag, haha,
Snygg kille för övrigt.
PUSS.

Good Morning Suckers!

HeyyOu..
Haha, just nu tar jag det jävligt lugnt i soffan, har inte planer för dagen, men jag hoppas på att träffa någon, men vi får helt enkelt se, jag orkar liksom inte ta upp luren o ringa. Och då kanske ingen ringer mig heller. Men vi får ta dagen som den kommer! Jag skulle egentligen åkt till Romme med pappi, men han är sjuk så det blev inte riktigt så, bror min åkte till Romme med några kamrater klockan halv 6 imorse. Så han kanske åker skidor nu (?) :)
Iaf.. Igår spelade ju jag fotboll. Det gick extremt dåligt. Första matchen förlorade vi med 9-1 och jag blev skadad, kanske så jävla hårt, jag menar, om jag verkligen ville spela skulle jag ju gjort de. Men jag ville inte, och de gjorde hyfsat ont när jag sprang. Men sen när vi skulle värma upp till andra matchen kändes de som om att mitt ben åkte ner i foten. Alltså inte som om jag bröt benet. Men det gjorde extremt ont.. Och då slutade jag spela eftersom det gjorde ont.. Haha, klenchey..! HÖHÖH. Sen drog jag hem, och sov tills att simon kom upp och kollade på mig.. Hahhahaha, asnära. Då vaknade jag, och då gick han ut och rökte. Det va knas.. Sen somnade jag om och vaknade runt tre tiden. Och då va jag tvungen o fixa mitt rum och packa ihop mina saker jag skulle ha med till pappi. Det blev två väskor tillsammans vägde dom väl typ.. 10 kilo.. Hahaha, det va astungt. I ena väskan hade jag typ 10 skolböcker, och dator.. laddare osv.. I andra smink och kläder.. Pappa kunde inte komma o hämta mig, så jag fick ta bussen. Missade den med typ två minuter.. Så jag fick vänta i en kvart kanske tills att den kom. Men jag kom iaf hem. Hahaaaa.
Ska äta lite frulle nu, Puss..

Roses are red and violets are blue, they both look pretty good baby girl, but that so do you.


Converse.

Mamma har "förbjudit" mig att ha på mig mina converse som jag har haft i ungefär ett år nu.. Kanske inte så jävla konstigt eftersom att skorna är helt sönder.. Och det är vinter.. Och jag har ett par andra vita.. Och mina klassas som vita..? Jag har dock på mig dom iaf, och gömmer dom sen under soffan så att mamma inte slänger dom. Juste! Kom nyss på att ni inte vet att jag har en blå slinga i mitt hår, men det har jag.. En ljusblå slinga. Och lite i min lugg, men tycker de är hyfsat ballt. Jag ångrar lite att jag gjorde de, eftersom de är riktig färg.. Haha.. Jaja.
Blått..! :)
Random bild..
Puss & Kram :)

Eyy,

Ska fan spela fotboll imorgon?! Mot mitt gamla lag, typ. Eller egentligen mot sturebyskolan, men nästan alla går i den skolan. Kommer väl kanske bli kul, och jag missar skolan, vilket är toppen! :) Men fotboll imorgon = upp runt 6! Men vafan? De är lätt värt? Haha, Lite smått rädd. Men ändå skittaggad!
Det va ganska längesen jag skrev här, förlåt för de, men så kan de gå. Gjorde mitt sista omprov i spanska idag, and guess what? Jag blev Godkänd. Är fett glad över de! Ligger dock efter i både matte och no. Men jag ska jobba ikapp :)
Ska beställa lite sommarkläder från ellos.se och laredoute.se, sen har jag köpt lite stuff från H&M. Typ underkläder och magtröja osv.. Härligt.
Liv..
Mycket o göra? Haha,
POSS,

Skvaller



Det är slut mellan Ida och Arvid. Han får det nästan att låta som att det var han som gjorde slut och att Ida fortfarande är kär i honom när man kollar på hans facebook-sida. Men vi har källor som säger att de var överens om beslutet att inte längre vara tillsammans. Men det var han som gjorde slut, fast de var överens helt enkelt.



Sommar!!

Jag vill ha sommar...NU!!
Har skrapat ihop lite sommarkläder jag vill fylla garderoben med till sommarn :)
från hm:
från hm:
hm:
pyamas, hm:
hm:
hm:
bikbok:
bikbok:
haha den här ser lite konstig ut på bilden, men den är JÄTTESNYGG!!
Det här var bara lite av alla sommarkläder jag vill ha!

:)....

Rune! :D
Har lite bråttom, ses!

nya skor!

Kom nyss hem. Har vart med Ebba i Farsta och köpt skor. Fick med mej ett par hem. Kanske ska lämna tillbaks, men jag vet inte. Vad tycker ni?

Let's dance

Ska strax fortsätta titta på let's dance så det blir ett kort inlägg.
Imorgon är det öppet-hus i skolan så kl 9.15 ska kören träffas i matsalen. Vi ska sjunga i trapphuset på rasten, men hittar inte mitt text-papper! panik! :S
Sen är det svenska och efter svenskan slutar vi och då är klockan bara 12 :D Och sen är vi lediga hela måndagen, bra va? ♥
Pappa fyller år i morgon förresten så vi ska till koh phangan, världens bästa och mysigaste Thai restaurang!♥

Skolaaa..

Hejsaaaan, seriöst.. Fan va jobbigt, det är fucking skola idag..! Och jag har inte sovit ett skit inatt..
Och jag vill verkligen inte somna första dagen i skolan, känns ju skit bra liksom.. Haha, iaf. Nu börjar ju skolan som sagt. Och jag ska göra mitt bästa den här terminen, försöka att inte skolka en enda dag.. Inte för att jag tror jag kommer lyckas, men man kan iaf försöka, och jag ska anstränga mig mer, försöka bli bättre i skolan helt enkelt. Idddddaaaaa..! Jag saknar dig, men jag hoppas du har de härligt i värmen (antagligen värme?) Haha, kom hem så fort du kan. Detsamma till dig Johanna, Pooosss..

Ska rulla till skolan med mina rulldojor, haha.. LAuring. Ska fixa min västa sätta på mig mina vackra converse. Och min jacka. Och gå ut i kylan.. Till skolan (n) Aja,
Mobbaa helst inte bilden.. Haha,
Puss Heii, messa mig ;)



olympus-3000

Kameran har kommit nu, en olympus-3000! Har inte hunnit använda den så mycket ännu eftersom den måste ladda. Men nu börjar familjen annorlunda haha♥
see yaa♥

Skola imorn då...

...eller i Johanna och Idas fall, sola imorn då ;) Vill också ha en till vecka lov!
Aja det är ändå snart sportlov, haha, läängtar!
Mamma kommer snart hem med kebab. Är inte hungrig alls :S
haha intressantaste inlägget på länge va? :P
haha kanske borde skapa en hund-blogg?? ♥

cavalier king charles spaniel!

Igår fick vi besök av en 9 månaders gammal cavalier tik! Hon var så otroligt söt!♥ Det var pappas jobbarkompis familj som köpt henne. haha, Rune gick efter henne (Ellie) hela kvällen, och när någon bar upp henne satt Rune under och väntade på att hon skulle bli nersläppt, haha!
Nu är jag iaf helt fast i rasen!

söt va? ;)

skvaller ♥



*Johanna och Ida åker till Egypten imorgon.. De åker med sina familjer men vi undrar om de verkligen bara ska dit för att sola & bada? Planerar de ett terrodåd?

*Det har varit lite dött från Aida's sida.. Vad håller hon på med nu under julen? Hon kanske också planerar något?

I'm alive

Hejsan! Ja, jag lever och jag vet att det har varit dött från min sida. Faktum är att jag inte bloggat på hela året.
Imorgon åker jag till Egypten och det ska bli underbart! Johanna kommer också åka till Egypten, fast med flyget innan mig tror jag. Fast jag vet inte, vi kommer iallafall åka till samma ställe vilket är lite häftigt.

Är lite rädd för hajarna & så.. Dessutom får man ju absolut inte dricka vattnet där, och heller inte beställa sallader på resturangerna eftersom att de sköljer av salladen med deras vatten.


fanny och jag i somras!

Godnatt!

Ska sova nu, har vart hos farmor hela kvällen med kussarna :D
Imorgon ska jag, Pappa, Ludvig och Ebba vakna jättetidigt för att åka in till stan och äta frukost på något mysigt cafe! Längtar!
Men nu måste jag sova, haha puss♥

hAHA..!

Haha, sitter och kollar på extremt roliga videoklipp, haha, sitter och skrattar asmycket, här är två..:
Haha, blev knas, aja.
Poss.

Goodis

Jag, Bella och Ebba började kvällen med thaimat, mumma ;)
Sen gick vi och köpte typ 1 kg godis, ostbollar, euw... fanta lemon, dip till dillchipsen vi hade hemma och en ben&jerrys haha♥
Men nu ska vi titta på en till film, såg "Ps, I love you" förut haha konstig men ok ;)
pussss♥

hejsan svejsan

Hejsan Svejsan bloggen!
Den här helgen har jag varit hagsätra, jag åkte hem till nadia och det var skit kul att träffa henne. Sen gick vi hem till sjuka lilla sara och där gjorde vi allt möjligt. Jag sov hos nadia och vi kolla på bio, filmen var skit bra och jag tycker att alla ska se easy A.





 

Haha,

Hejsan, jag vaknade för kanske en timme sen, ashärligt och sova.. Haha, jag är skit hungrig.. Pappa kommer hem om någon timme. Han är i Norge över dagen o jobbar. Och bror är och lanar.. Haha, buskul..! Jag skulle egentligen till farsta med Emil, men jag vaknade lite för sent.. Haha, och sen skulle jag och Emil hem till Livi och färga hennes hår.. Hehe.. Men hon har redan färgat hennes hår.. Haha, och jag orkar inte åka till henne o kolla hur hennes hår blev. Haha. Iaf, jag funtar på och gå och äta lite, haha..
Puss..<3

:))

Hejsan, kollade nyss när min buss går, haha, om en halvtimme. Ska dra och träffa miin pojkvän :) Haha, har inte träffat honom sen skolan slutade.. Hehe, måste träffa honom, men min buss går om typ en halv timme, skojj.. Hahaahhaaa.. Jag har haft det extremt härligt det här lovet, det är dock inte över men iaf.. Igår lärde jag mig en ny låt på gitarr (y).. Sen pluggade jag spanska så jag inte får åtgärdsprogram.. Hehe. Men asså, jag vet inte om jag kommer få so provet eftersom jag missade det, men livi säger att jag inte behöver plugga till de, för jag kommer inte få det. Men jag vene.. Hehe. Men jag måste gå nu, så jag inte missar bussen. Hehehe,
Puss :)

Gott nytt år!

Gott nytt år på er!, haha lite sen, jag vet. På lördag kommer pappas gamla jobbarkompis och hans fru hit (de har barn också men vet inte om de kommer, dom är liksom 18, 16 och 10 tror jag :S Men, men, de ska iaf ta med sin 9 månaders gamla cavalier king charles spaniel, Ellie! åå längtar!!
Igår var jag, Johanna och Berfin och tittade på "Harry Potter", den var asbra!
Puss o kraam♥

2011

Hejsan, GOTT NYTT ÅR MÄNNISKOR..
Seg.. jag vet att jag har blivit usel på o blogga, men jag har inte riktigt haft lust.. Nu är det iaf 2011.. Jag vill verkligen att det ska bli ett ashärligt år, och att de ska gå snabbt osv. Men jag tror det kommer bli ett skit år.. Haha, men man ska fan tänka positivt..! Haha, :) Men jag tror jag ska sova nu, hehe.. Men, jag ska försöka bli bättre på o blogga, kanske börjar dra igång igen när skolan börjar vi får se..
Natti :)

RSS 2.0